fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria stopper samarbejdet med træner

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Han kom lidt skævt igang med sin tid i Randers, da der gik længe, inden han fik sin arbejdstilladelse. Nu er den ikke længere nødvendig. For Martin Knezevic er nemlig fortid i den kronjyske klub. Det skriver Randers Cimbria på deres facebookside.

I opslaget skriver klubben også, at det er en gensidig aftale mellem klubben og Martin Knezevic, som betyder, at den amerikanske træner ikke længere skal stå i spidsen for klubben.

Træner-duo overtager

Jagten på den nye cheftræner er gået igang i Randers, men indtil pladsen er taget, så er det to velkendte navne, der skal føre holdet i de kommende kampe. Det er Charlie Burgess og Mike Nielsen, der også startede denne sæson som en træner-duo, da man kæmpede for at få Knezevics arbejdstilladelse.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...