fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketball Champions League

Dansk Tenerife-talent med ny brandkamp i Youth Champions League

16-årige Noah Nørgaard tog igen teten for U18 Lenovo Tenerife med 22 point og fire steals, da spanierne onsdag hentede endnu en sejr i Youth Basketball Champions League – denne gang mod ungarske Team Debrecen.

Foto: championsleague.basketball

Hvis fans af ungdomsturneringen Youth Basketball Champions League ikke kendte til den 16-årige dansker Noah Nørgaard i forvejen, gør de det i hvert fald nu.

Nørgaard startede turneringen på fremragende vis med 21 point i sin debut i tirsdags, og onsdag aften fulgte han op på den flotte debut med 22 point i en 50-64 sejr mod ungarske Team Debrecen.

Dermed blev den unge dansker for anden kamp i træk topscorer for spanske Lenovo Tenerife, der har lagt sig i toppen af turneringens gruppe A med to sejre i lige så mange kampe.

Nørgaard skød igen flotte procenter, og i defensiven var han også en force med fire steals – flest af alle i kampen. Nørgaard havde dertil to rebounds og to assists.

Det danske stortalent kom ud til kampen som lyn og torden og satte 14 point på tavlen alene i første periode, og holdet var bedst, når Tenerife-guarden var på gulvet.

Torsdag kl. 18:30 er der et kæmpe brag på programmet, når Lenovo Tenerife møder Rytas Vilnius i en direkte kamp om førstepladsen i gruppe A.

Turneringen har for holdet fra Litauen budt på lutter sejre, ligesom det er tilfældet med Tenerife. Opgøret mellem Vilnius og Nørgaards Tenerife kan ses her.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.