fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Live: Maria Jespersen spiller sidste kamp i Euroleague-kvalifikationen

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste – og afgørende – kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

Onsdag aften kl. 21 er der tipoff til opgøret mellem rumænske ACS Sepsi-SIC og serbiske KKZ Crvena Zvezda i Euroleague-kvalifikationen.

Sepsi, der har danske Maria Jespersen på holdkortet, har brug for en komfortabel sejr for at holde live i drømmen om Euroleague-deltagelse.

Sepsi tabte tirsdag til Olympiacos med 73-54, så holdet fra Rumænien har i skrivende stund et nederlag og en pointforskel på -19. Sepsis chancer for videre avancement til Euroleague ser altså svære ud, men det er ikke umuligt.

Maria Jespersen spillede en god kamp tirsdag aften mod Olympiacos, hvor hun leverede 18 point, fem rebounds, en enkelt assist og to steals i 32 minutter på banen.

Hvis Sepsi ikke går hele vejen og kvalificerer sig til Euroleague, skal holdet deltage i EuroCup i sæson 2022/23.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Se kampen i feedet øverst i artiklen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sejrede onsdag igen i EuroCup. Denne gang blev tyrkiske Nesibe Aydın nedlagt.

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

EuroCup

Landsholdsprofilen Maria Jespersen var rystende god, da hendes hold ACS Sepsi-SIC onsdag spillede første kamp i EuroCup-gruppespillet. Sepsi slog Elitzur Holon med 76-75.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...