fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Radio4 forlænger med populært basketprogram

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Foto: Radio4

I marts 2022 så radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen i spidsen dagens lys, og siden da er det blevet til over 50 programmer, hvor verdens bedste basketballliga, NBA, har været under luppen.

Buzzer Beater er blevet sendt på Radio4 hver søndag fra klokken 6-7 og har samtidig været tilgængeligt som podcast-format på diverse platforme.

Nu, et år senere, har Radio4 besluttet at forlænge aftalen med Morten Stig Jensen og Buzzer Beater med yderligere et år, og manden bag programmet er ikke overraskende ganske tilfreds med Radio4´s beslutning:

“Jeg er så taknemmelig for Radio4, især Tina Kragelund, som er programchef, og min sportsredaktør, Rasmus Dalgaard. De tog en chance med mig i sin tid, og nu tager de endnu en chance,” fortæller en glad Morten Stig Jensen til Fullcourt.dk.

“Det er ikke fordi, at jeg er kendt af alverdens i Danmark, men programmet er noget, som har fået noget traction. Vores lyttertal stiger ganske solidt, og folk, som tuner ind, bliver hængende, hvilket er det største kompliment, jeg overhovedet kunne få,” siger Morten Stig Jensen, der udover Radio4 også deler ud af sin NBA-ekspertise på TV 2 Sport, Forbes og Sports Illustrated.

Hvordan har modtagelsen af programmet været det første år?

“Det har været over al forventning. Jeg tænkte, at her får jeg et lille nicheprogram, hvor der måske er tusind stykker, der lytter med sporadisk. Men faktisk siger tallene, at det næsten er ligemeget, hvad slags afsnit der kommer ud, for det bliver lyttet til alligevel,”

“Og efterhånden er folk begyndt at stoppe mig på gaden og sige, at de godt kan lide Buzzer Beater, hvilket betyder rigtig meget for mig. Jeg synes, det er fantastisk at få den respons,” understreger han.

Lytterinddragelse

Netop det med responsen fra lytterne er en væsentlig del af formatet i radioprogrammet, der i høj grad inddrager sine lyttere.

Hvis du giver telefonnummeret 72 40 50 80 et kald, bliver du mødt af en automatisk telefonsvarer med Morten Stig Jensens sprøde stemme, der fortæller, at man kan efterlade et spørgsmål eller en ide.

“I programmet tager jeg imod tips, hvilket jeg synes har været enormt vigtigt, og det virker til, at de danske NBA-fans derved føler sig lyttet til. Når nogle kommer med en idé til et program, kan jeg godt lide at invitere dem med i programmet, da det er en mulighed for at velkomme den almene danske NBA-fan til en samtale,” siger Morten Stig Jensen.

Den nye aftale mellem Morten Stig Jensen og Radio4 udløber i marts 2024.

Find links til Buzzer Beater på Radio4 herunder:

Radio4
Spotify
Apple Podcast

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...