fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Om Fullcourt

 

Pressemeddelelser bedes sendt til: presse@fullcourt.dk

Fullcourt.dk er hele Danmarks primære basketballmedie. Her bringer vi dagligt artikler og interviews fra Basketligaen, samt internationale nyheder fra de allerstørste ligaer i verden som NBA, Euroleague og det danske landshold. Fullcourt dækker desuden også EM, VM og ikke mindst OL i basketball.

Hjemmesiden så dagens lys tilbage i 2009, hvor en række unge frivillige og dybt passionerede basketball fanatikere fik ideen om at starte en hjemmeside. Fullcourt.dk har siden da udviklet sig, ændret sig, og er ikke mindst vokset. Vi er i dag en række basketballfans, der forsøger at give den bedst mulige dækning af basketball, og vi håber, at udviklingen stadigvæk vil fortsætte.

Vores målsætning er at fremme dansk basketball og give basketballinteresserede en stabil og troværdig nyhedskilde. Vi går for alvor efter at højne informationsniveauet for dansk basketball på internettet, efter mange år uden ordentlig dækning af sporten. Vi lægger derfor meget vægt på de daglige nyheder. Vi kræver læsestof af høj kvalitet fra vores skribenter, og tilbyder brugervenlighed på vores site.

Vi vil gerne høre både ris og ros, så vi i samarbejde fortsat kan fastholde Fullcourt.dk som Danmarks bedste portal for basketballnyheder. Så har du noget, du mener, vi bør skrive om, eller lave om, så skriv til os på sebastian@fullcourt.dk.

Redaktionen:

Sebastian Pfaff – Basketligaen redaktør, ansvarlig for Euroleague og podcastvært.

Bertram Sverre Carlson – NBA-skribent

Rasmus Lynge Schmidt – Basketligaen skribent

Gustav Nedergaard – Basketligaen og NBA-skribent

Jacob Sørensen – Basketligaen og NBA-skribent

Jakob Holdgaard Jensen – Basketligaen og NBA-skribent

Mathilde Gandini – Basketligaen og Kvindebasketligaen skribent

Andreas Søderblom – NBA-skribent

—————-
Kontakt: 

kontakt@fullcourt.dk

Sebastian@fullcourt.dk