fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketball Champions League

16-årige Noah Nørgaard slutter som topscorer til Youth Champions League

Det 16-årige dansk stortalent Noah Nørgaard scorede 98 point til det netop afsluttede Youth Basketball Champions League og var dermed turneringens mest scorende spiller.

Foto: championsleague.basketball

Årets Youth Basketball Champions League sluttede søndag, da Rytas Vilnius besejrede Galatasaray i finalen.

Danske Noah Nørgaard og Lenovo Tenerife endte på femtepladsen med fire sejre og et enkelt nederlag.

Nederlaget, der betød, at Tenerife missede en semifinale og i stedet måtte spille positionskampe, fik de i gruppespillet til Rytas Vilnius, der som nævnt senere gik hen og vandt turneringen. Mod Vilnius satte Nørgaard 25 point på tavlen.

Det 16-årige stjerneskud kan kigge tilbage på en turnering, hvor han var en de absolut bedste spillere.

Danskeren scorede 98 point over de fem kampe, hvilket gør ham til turneringens mest scorende spiller foran af turneringens MVP Ignas Urbonas med 95 point. Tenerife-stjernen snittede knap 20 point per kamp.

Se nogle af Noah Nørgaards highlights fra turneringen herunder: 

 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.