fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

VM’s All Star-hold offentliggjort

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

Foto: fiba.basketball

VM 2023 er slut, og for første gang nogensinde var det med Tyskland på toppen af sejrsskamlen.

Det tyske mandskab sikrede sig VM-trofæet med en flot sejr over Serbien på 83-77 og satte et flot punktum på næsten tre ugers underholdende basketball.

VM er således veloverstået, og derfor har FIBA, det internationale basketballforbund, nu offentliggjort turneringens All Star-hold.

Turneringens All Star-hold består af: 

Dennis Schröder (Tyskland) – 19,1 point, 2,0 rebounds, 6,1 assists

Bogdan Bogdanovic (Serbien) – 19,1 point, 3,3 rebounds, 4,6 assists

Shai Gilgeous-Alexander (Canada) – 24,5 point, 6,4 rebounds, 6,4 assists, 1,6 steals

Anthony Edwards (USA) – 18,9 point, 4,6 rebounds, 2,8 assists

Luka Doncic (Slovenien) – 27,1 point, 7,1 rebounds, 6,0 assists, 2,5 steals,

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.