fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Job

Fullcourt søger skribenter!

Ved du noget om basketball, og kan du formidle sikkert på dansk?

En af vores skribenter fik presseadgang til Euroleague Final Four i 2016, det kan måske blive dig.

En af vores skribenter fik presseadgang til Euroleague Final Four i 2016 og 2017. Det kan måske blive dig.

Så er du måske den Fullcourt.dk står og mangler! Fullcourt.dk er Danmarks førende nyhedsside om basketball på nettet. Vi leverer primært dækning af Basketligaen, NBA og europæisk basketball. Vi er en ung, dedikeret og ambitiøs redaktion med skribenter i både Jylland, på Fyn og i København.

Dine opgaver vil hovedsageligt være dækning af sæsonens kampe i Basketligaen, NBA og/eller Euroleague med referater, optakter, interviews, nyhedsartikler og videoindslag. Du skal derfor have mod på at prøve kræfter med sportsjournalistik og lave opsøgende arbejde.

Jobbet som skribent hos Fullcourt er ulønnet, dog med mulighed for at optjene et honorar, men drømmer du om engang at blive sportsjournalist er Fullcourt et stærkt navn at have på cv’et og med gode muligheder for at opnå konkret og relevant erfaring. Jobbet har dog sine goder i form af rabatter hos en af landets største basketball-butikker, Nordic Basketball, Audace Copenhagen m.fl.

Hver måned kåres der en “månedens skribent” og med til anerkendelsen følger der et gavekort til vores samarbejdspartner Nordic Basketball.

Vi kan derudover tilbyde gratis testprodukter fra vores samarbejdspartnere, gratis adgang til diverse streaming-tjenester, der viser basketball, og meget, meget mere.

Vi er Danmarks største medie for basketball med i snit 22.000 læsere om måneden. Vi er en gruppe af 12 unge, friske skribenter, der brænder for Basketball.

Vi søger skribenter til både NBA, Euroleague, Basketligaen og Kvindebasketligaen. Hos Fullcourt.dk har vores skribenter frie tøjler og kan både bidrage med artikler, videoindhold, podcast og meget mere, og mediet er på mange måder en journalistisk legeplads.

Vi lægger vægt på:

 • At du kan skrive korrekt dansk og formulere dig, så andre har lyst til at læse dine artikler
 • At du har en grundlæggende viden om basketball og interesse for sporten
 • At du er ansvarsfuld og overholder deadlines
 • At du kan levere mindst et produkt i ugen (artikel, podcast eller video)
 • Har engagement for at udvikle siden i fællesskab med de andre på siden
 • Du ønsker at udbrede kendskabet til basketball i Danmark

Vi tilbyder:

 • Erhvervsrelevant erfaring med medier og online journalistik
 • Muligheder for at prøve dig af på både skrift, lyd og video
 • Sparring og udvikling af dig som skribent
 • Sjovt og ungt netværk og fællesskab på siden
 • Flere medarbejder-goder f.eks. medarbejder-aftener, gratis adgang til ligakampe med pressekort og mulighed for senere at få presseadgang til udenlandske basketligaer
 • Indsigt i online-medier, både via Facebook, Twitter, Instagram og WordPress
 • Og står du og har journalistaspirationer, kan en anbefaling fra Fullcourt.dk gøre gavn. Fullcourt.dk. har fostret flere journalister, der i dag befinder sig hos store medier som TV 2 Sport og TV 3 Sport.

En af vores skribenter fik muligheden for at interviewe Milwaukee Bucks´ Khris Middleton, da han var på besøg i Danmark i 2018.

Det er bestemt ikke noget krav, at du har skrevet før, men så lægger vi dog i højere grad vægt på, at du har interessen for basketball og engagementet til at ville gøre en indsats for siden.

Ønsker du at være med på holdet, så send os en ansøgning.

Du bedes i din ansøgning skrive lidt om dig selv, hvad du laver til daglig, og hvad du synes kunne være interessant ved at skrive for Fullcourt.dk.

Ansøgninger til Basketligaen, Kvindebasketligaen og EuroLeague-redaktionerne sendes til sebastian@fullcourt.dk
Ansøgninger til NBA-redaktionen sendes til ml@fullcourt.dk / jacob@fullcourt.dk