fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Podcast: “Med Lars og Torben som trænere, gav man sig 100 procent”

William Vang fortæller i Fullcourts nye podcast, hvordan han er havnet der, hvor han er i dag. Opvæksten i BK Amager og Holbæk-Stenhus. Han fortæller om tiden i BC Copenhagen og meget andet. Find link til podcasten i artiklen.

Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Et brændt dunk, der kostede en kamp på bænken og dansende holdkammerater.

I første afsnit af Fullcourts nye podcast, Basketball bag Linjerne, kan du høre om William Vangs opvækst i dansk basketball. Han fortæller forskellen på sit gamle hold i Holbæk og BC Copenhagen.

Man kan også høre, om hvor vigtig det er for William, at det meste skal give mening på et højere plan, inden han træffer beslutninger i hans basketballkarriere.

Derudover, så kommer BC-spilleren også med sit bud på, hvor BC ender i tabellen.

Du kan lytte til podcasten lige her.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...