fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakkens supertalent nominerede til grundspillets bedste unge spiller

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe i grundspillet. For Gustav Knudsen er nemlig nominerede til grundspillets bedste unge spiller.

Foto: FIBA Basketball

Selvom det blev til et hurtigt exit af dette års FIBA Europe Cup for Bakken Bears, så kommer der lidt hæder til en af Bears-spillerne.

Gustav Knudsen er nemlig nominerede til grundspillets bedste unge spiller i FIBA Europe Cup. Den højtflyvende dansker spillede stabilt for Bakken Bears i deres fire nederlag og to sejre i dette års udgave af turneringen. Han snittede 8,7 point og 4,8 rebounds på de 23 minutter han fik i deres seks kampe.

De otte andre nominerede er Fedor Zugic fra BG Gottingen, Thijs De Ridder fra Surne Bilbao Basket, Aleksandar Langovic fra PGE Spojnia Stargard, Zach Ensminger fra BG Gottingen, Hugo Toom fra BC Kalev/Cramo, Lucas Langarita fra Casademont Zaragoza, Wei Zhao fra Itelyum Varese og Hugo Boumpiutou fra BCM Gravelines Dunkerque.  

Du kan stemme på din favorit her

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Bakken Bears

Bakken Bears har gaflet 33-årige Urald King, der senest spillede i Østrig.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.