fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Ben Simmons vil spille for Australiens landshold til OL 2024: Er 100% klar

Ben Simmons har længe været plaget af skader, der har holdt ham fra gulvet, men han føler sig nu 100% klar og vil repræsentere det australske landshold ved OL 2024.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Ben Simmons har længe været plaget af skader, der har holdt ham fra at spille i NBA. Det har derfor også forhindret ham i at være med for sit hjemland, hvor han ikke har spillet, siden han var helt ung.

Nu melder den tidligere NBA All Star ud, at han først og fremmest føler sig frisk, men at han også er klar til igen at repræsentere Australien igen.

Han er ikke med til VM 2023, hvor Australien er i fuldt gang med turneringen. Derfor sigter han efter at være tilbage til de Olympiske Lege 2024. Det fortæller han i et interview med Marcus Spears fra Andscape.

“Ja, helt sikkert. OL? Ja, 100%. Og det er det, jeg vil næste år”, fortæller Ben Simmons, som dog ikke har meddelt det til Australiens landshold endnu:

“Jeg vil lade dig (Marcus Spears red.) breake nyheden. Jeg vil spille. Det er en anden ting. Jeg får beskeder fra australiere som: ‘Yo, du burde spille lige nu. Jock Landale spiller lige nu.’ For mit vedkommende kommer jeg til at spille, når jeg er klar”.

Australien er i skrivende stund i fuldt gang med VM 2023, hvor de er gået videre fra det indledende gruppespil.

Ben Simmons har ikke spillet med landsholdet siden 2013, men ser nu ud til at ville med til OL 2024, hvor The Boomers allerede har kvalificeret sig.

Er 100% klar til at komme tilbage på banen

Ben Simmons har været skadet i ryggen, og det holdt ham ude hele 2021/22-sæsonen. Her blev han tradet fra Philadelphia 76ers til Brooklyn Nets, hvor han missede halvdelen af sidste sæson.

“Jeg tror ikke, det går op for folk, hvor slemt, det i virkeligheden var. I forhold til hvordan jeg havde det fysisk, og hvad jeg kunne gøre på gulvet”, fortæller Ben Simmons og fortsætter:

“Men jeg føler, at jeg er 100% klar nu. Lige nu genopbygger jeg bare tilbage til der, hvor jeg spillede. Jeg har ikke spillet i et stykke tid”.

Ben Simmons spillede sin seneste kamp i NBA i februar 2023. I de 42 kampe, som han nåede i sæsonen, snittede han syv point, seks rebounds og seks assists. Den 27-årige australier er ikke selv i tvivl om, at han vil komme tilbage med et højere niveau.

“Helt sikkert, Ja. Den version, jeg er nu, hvis jeg havde spillet mod mig selv fra sidste sæson, ville jeg have slået ham ihjel. Det er sådan, jeg har det”, siger Ben Simmons til Andscape.

Ben Simmons er stadig med Brooklyn Nets, hvor han i næste sæson skal spille sig tilbage i en central rolle for holdet. Her har han kontrakt frem til sommer 2025.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

Superstjernerne er væk, og Brooklyn Nets skal nu begynde at slikke sårene efter endnu et mislykket forsøg på at gå 'all in' på mesterskabet....

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

FIBA World Cup

Australien fik ikke det ønskede resultat, da de fredag blev slået af Slovenien med 91-80. Med nederlaget er Australien ude af kampen om VM-medaljer.

FIBA

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

FIBA

Det indledende gruppespil i FIBA World Cup 2023 nærmer sig sin afslutning, og hidtil har otte hold booket en billet til det næste gruppespil....

FIBA

Der var ikke megen slinger i valsen, da Australien på udebane tirsdag eftermiddag krydsede klinger med Japan. Australien, anført af Oklahoma City Thunder´s Josh...

FIBA World Cup

Søndag var der igen otte kampe på programmet til FIBA World Cup 2023, og to af kampene bød på store overraskelser.