fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Maria Jespersen og co. suverænt videre i Europa

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC dominerede i EuroCup-gruppespillet, der bød på lutter sejre, og er derfor videre i Europa.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC er sikkert videre i EuroCup efter en 92-58-sejr over Bursa Uludag Basketbol.

ACS Sepsi-SIC har spillet seks sejre i EuroCup-gruppespillet med seks sejre til følge, så holdets videre avancement var allerede sikret før mødet med Bursa.

Maria Jespersen snittede 13,5 point, 4,5 rebounds og 2 assists per kamp i turneringens gruppespil.

Danskerens rumænske arbejdsgiver gjorde rent bord i gruppe E med seks sejre, så forventningerne til holdet er naturligvis høje. Udover Sepsi var der tre andre hold, fordelt over de 12 grupper, der gik ubesejret gennem gruppespillet.

I næste runde af EuroCup-turneringen hedder modstanderen Basket Namur Capitale fra Belgien. Runden afvikles over to kampe, én i Belgien og én i Rumænien.

ACS Sepsi-SIC spiller første kamp mod Basket Namur Capitale den 5. januar.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

EuroCup

ACS Sepsi-SIC, der har danske Maria Jespersen på holdkortet, tabte onsdag for første gang i 23 kampe, da EuroCup-favoritterne LDLC ASVEL Feminin sejrede på...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...