fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Maria Jespersen og co. suverænt videre i Europa

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC dominerede i EuroCup-gruppespillet, der bød på lutter sejre, og er derfor videre i Europa.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC er sikkert videre i EuroCup efter en 92-58-sejr over Bursa Uludag Basketbol.

ACS Sepsi-SIC har spillet seks sejre i EuroCup-gruppespillet med seks sejre til følge, så holdets videre avancement var allerede sikret før mødet med Bursa.

Maria Jespersen snittede 13,5 point, 4,5 rebounds og 2 assists per kamp i turneringens gruppespil.

Danskerens rumænske arbejdsgiver gjorde rent bord i gruppe E med seks sejre, så forventningerne til holdet er naturligvis høje. Udover Sepsi var der tre andre hold, fordelt over de 12 grupper, der gik ubesejret gennem gruppespillet.

I næste runde af EuroCup-turneringen hedder modstanderen Basket Namur Capitale fra Belgien. Runden afvikles over to kampe, én i Belgien og én i Rumænien.

ACS Sepsi-SIC spiller første kamp mod Basket Namur Capitale den 5. januar.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.

Basketball Champions League

Det 16-årige dansk stortalent Noah Nørgaard scorede 98 point til det netop afsluttede Youth Basketball Champions League og var dermed turneringens mest scorende spiller.

ASVEL

Det dansk-israelske stortalent Noam Yaacov er efter en række flotte præstationer i den bedste franske række i marts blevet kåret som månedens unge spiller.