fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears skuffede og misser Champions League-gruppespil

Bakken Bears tabte onsdag til Norrköping Dolphins i semifinalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League og skal derfor spille FIBA Europe Cup.

Foto: championsleague.basketball

Sæson 2023/24 kommer til at stå på FIBA Europe Cup og ikke Basketball Champions League for Bakken Bears.

Onsdag aften tabte de forsvarende danske mestre nemlig til svenske Norrköping Dolphins med 68-78 i semifinalen i kvalifikationen til Basketball Champions League.

Bakken Bears havde ellers vist stor styrke, da de i kvartfinalen besejrede KB Peja fra Kosovo, men mod Norrköping Dolphins fik holdet fra Aarhus det aldrig til at spille.

I pausen stod det helt lige, 35-35, efter en lavtscorende affære. Bears, der ifølge bookmakerne var storfavoritter, havde efter en sløv start på opgøret fået opbygget en føring på ni point, 33-24, halvvejs inde i anden periode, men efter en svensk timeout fik Delfinerne lukket hullet til Bjørnene.

Bears fik dog ingenlunde den start på anden halvleg, de havde håbet. Lidt efter lidt fik Norrköping Dolphins skabt en 12-points føring med tre minutter tilbage af tredje periode, men Bakken lykkedes med at svare tilbage og var derfor kun bagud med tre point inden fjerde og sidste periode.

Bakken-spillet blev imidlertid ikke bedre i fjerde periode. Defensiven svigtede, og skudprocenterne var ikke noget at råbe hurra for, alt imens Dolphins fortsatte i samme stil som i den forgangne periode.

Dermed kan de aarhusianske fans se frem til kampe i FIBA Europe Cup i Sparekassen Danmark Basketball Center i det nordlige Aarhus. I både 2018, 2020 og 2022 blev semifinalen endestationen for Bakken i FIBA Europe Cup, så selvom det ikke blev til Champions League, er der en spændende sæson i vente.

Kampens topscorer var Dolphins´ Marcus Tyus og Bakkens DeAndre Pinckney hver med 18 point. Pinckey´s holdkammerat Malik Parsons fulgte op med 17 point. Gustav Knudsen leverede ti point, otte rebounds og to steals.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Bakken Bears

Bakken Bears måtte onsdag se sig slået af tyrkiske Manisa BBSK for anden gang i dette efterår. Hjemmeholdet vandt kampen 85-80.

Bakken Bears

En nye hjemmebane med plads til 3300 personer kunne blive en realitet for Bakken Bears, hvis Sportsby Aarhus får grønt lys.

Bakken Bears

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears søndag sendte Værløse Blue Hawks hjem med et nederlag på 46 point i bagagen. Bakken...