fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Vild stime brudt: Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte for første gang i månedsvis

ACS Sepsi-SIC, der har danske Maria Jespersen på holdkortet, tabte onsdag for første gang i 23 kampe, da EuroCup-favoritterne LDLC ASVEL Feminin sejrede på hjemmebane i Lyon.

Foto: Fiba.basketball

Så gik den ikke længere for ACS Sepsi-SIC og den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen, der onsdag aften led det første nederlag efter svimlende 23 sejre i streg fordelt over den hjemlige liga samt EuroCup.

Dominansen har været total, men onsdag brød franske LDLC ASVEL Feminin Sepsis utrolige stime. EuroCup-turneringen er nået til 1/8-finalerne, og ASVEL åbnede runden med en flot sejr på 91-76 i Lyon.

Maria Jespersen scorede 11 point i knap 28 minutter på banen. Den danske Sepsi-profil snitter 12,2 point og 4,4 rebounds per kamp i EuroCup i denne sæson.

Returkampen mod LDLC ASVEL Feminin spilles den 1. februar med tipoff kl 18. dansk tid. ASC Sepsi-SIC har brug for en sejr på minimum 16 point for at avancere videre til kvartfinalerne.

Trods at være ubesejret sæsonen igennem i EuroCup, placerede turneringen Jespersens klub på en 11. plads i deres seneste power ranking. Til sammenligning finder vi ASVEL på førstepladsen, så man kan sige, at ASVEL var en værdig modstander til at bryde holdetss 23 kamps lange stime.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Jonas Zohore har fundet en ny klub, efter det blev annonceret, at han ikke fortsatte i spanske BAXI Manresa.

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

Basketligaen

Roberto Gallinat, der spillede for Horsens IC i 2019/20-sæsonen, skifter til græske Aris BC Thessaloniki.

Internationalt

Nye udfordringer venter for den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen, der i den kommende sæson skal tørne ud for svenske Södertälje.

Internationalt

Den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen førte søndag aften sit rumænske hold, ACS Sepsi-SIC, til sæsonens første titel, da Jespersen og co. sejrede med cifrene...

Eurobasket

Søndag sluttede det danske landsholds EM-kvalifikation med en sejr mod Montenegro, og sejren vækker optimisme hos holdet største stjerne, Maria Jespersen, der spår det...

EuroCup

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC dominerede i EuroCup-gruppespillet, der bød på lutter sejre, og er derfor videre i Europa.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...