fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dansk Basket

De unge Real Madrid-talenter viste klassen, da August Engelhardt Møller leverede ny flot kamp for Unicaja

Real Madrid levede op til favoritværdigheden, da de torsdag i Minicopa Endesa fik nedlagt Unicaja Malaga med danske August Engelhardt Møller på holdet. Møller var igen en af Unicajas bedste spillere og byggede dermed videre på den gode start på turneringen, som han fik onsdag mod Joventut Badalona.

acb Photo / David Grau

De forsvarende Minicopa Endesa-mestre, Real Madrid, er fortsat ubesejret i dette års udgave af den spanske ungdomsturnering, efter de torsdag middag middag besejrede det 14-årige danske stortalent August Engelhardt Møller og Unicaja Malaga med 57-84.

Den spanske hovedstadsklub kom stormende ud til opgøret og var efter første periode foran med 10-21, og i pausen var Madrid-føringen oppe på 20 point. August Engelhardt Møller gjorde ellers sit i Malagas bestræbelser på at lukke hullet til Madrid i anden periode med otte point.

Men klasseforskellen var for stor, og derfor kunne Madrid køre sejren hjem i anden halvleg.

August Engelhardt Møller, der til dagligt spiller for Falcon Basketball, leverede en ny stor præstation for Unicaja med 13 point, otte rebounds og fem assists. Engelhardt Møller var med 34 minutter på banen den spiller, der fik mest spilletid i kampen.

Kampens topscorer var Real Madrid-talentet Pablo Mera med 25 point.

Se highlights fra kampen herunder: 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.