fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dansk Basket

Storsejr og dansk double-double: August Engelhardt Møller brillerer i Minicopa Endesa-debut

Falcon-talentet August Engelhardt Møller fik en suverænt debut for Unicaja Malaga i Minicopa Endesa, da han med en flot double-double førte sit hold til en storsejr mod BAXI Manresa.

acb Photo / David Grau

Onsdag eftermiddag blev årets Minicopa Endesa skudt igang med en kamp mellem Unicaja Malaga, der har danske August Engelhardt Møller på holdet, og BAXI Manresa.

Unicaja Malaga, anført af 14-årige August Engelhardt Møller, fik en drømmestart på turneringen med en overbevisende sejr på 95-66.

Artiklen fortsætter under opslaget

Unicaja startede opgøret mod catalanerne med at gå på et 11-0 run, og de så sig derfra ikke tilbage. Manresa formåede at holde sig inde i kampen i løbet af første halvleg, men i tredje periode stak Malaga for alvor af fra Manresa.

August Møller trådte i karakter for holdet fra Malaga med 17 point, 13 rebounds og tre assists. Dermed var han banens næstmest scorende spiller blot bag holdkammeraten Francisco Turanzas, der satte 22 point på tavlen.

Den 203 centimeter høje danske center spillede en flot kamp og har en stor andel i, at Malaga nu ´blot´ skal vinde minimum én af deres resterende to gruppespilskampe for at spille sig videre til en semifinale.

Torsdag kommer Engelhardt Møller og co. på en svær opgave, når de står overfor Real Madrid. Opgøret mellem Unicaja Malaga og Real Madrid har tipoff kl. 12 og kan ses her.

Ligesom Unicaja startede Real Madrid turneringen med en storsejr, da de besejrede Joventut Badalona med 52-92.

Se highlights fra Unicaja Malagas sejr mod Manresa herunder: 

 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.