fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Dansk komet får europæisk debut

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona med 54-68.

Foto: fiba.basketball

For under en uge siden debuterede det danske stjerneskud Tobias Jensen i den tyske Bundesliga for ratiopharm Ulm, og onsdag aften fik Tobias Jensen igen chancen for Ulms førstehold – denne gang på den europæiske scene.

Hjemme i Tyskland kom spanske Joventut Badalona på besøg i EuroCup, den næstbedste europæiske turnering efter Euroleague, og Jensen, der gjorde et fint indhop i sin Bundesliga-debut, stod foran sin europæiske debut.

Med fire minutter tilbage af første halvleg blev den 18-årige dansker kastet i ilden til sine første minutter i EuroCup.

Danskeren kom ikke på tavlen i første halvleg, men han tog dog en enkelt rebound. Jensen sad ude i hele tredje periode, men i slutningen af fjerde periode checkede han ind i kampen igen.

På det tidspunkt så det ud til, at ratiopharm Ulm havde smidt håndklædet i ringen, da de var stort bagud mod Catalanerne med 46-64 med få minutter tilbage af kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jensen kom ind og samlede sin anden rebound op, mens han også fik lavet sin første scoring i EuroCup. Fra trepointsland reducerede danskeren stillingen til 49-64, men da var det allerede for sent for Ulm, der måtte se sig slået af Joventut Badalona med 54-68 foran 2471 tilskuere på lægterne.

Tobias Jensen fik i alt syv minutter på banen, scorede tre point og havde to rebounds.

ratiopharm Ulm har sejret i to ud af fem kampe i EuroCup, hvilket rækker til en 8. plads i turneringen.

Se highlights fra kampen herunder:

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics...

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

AKS Falcon

Den danske landsholdsprofil Emilie Hesseldal førte i sidste uge sit nye hold Eos Lund til holdets første sejr i denne sæson. Præstationen har resulteret...