fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved-spiller inden andet finalebrag: “Det er jo specielt at spille på hjemmebane”

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket være finjusteringer og opbakningen fra de trofaste Næstved-fans.

Foto: Bent Adolfsen

Finalserien er rykket til Næstved. Kamp to mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved skal afgøres, når de forsvarende mestre fra Aarhus skal en tur til sydsjælland.

Kamp et sluttede med en kneben sejr til Bakken Bears, og det skal Næstved forsøge at udligne. Team FOG Næstveds Oliver Klit ved godt, hvad der skal til for at vinde dagens kamp, og han er heller ikke i tvivl om kampens resultat, hvis Næstved lykkedes med de ønskede ændringer.

“Jeg regner med, at vi får skruet tempoet op, vi får dækket hårdt og udmattende forsvar i 40 minutter og vinder rebound-spillet i dag. Så regner jeg selvfølgelig også med, at vi rammer vores straffekast med en højere procent end sidste kamp. Hvis vi gør det, er serien udlignet efter kampen i aften,” fortæller Oliver Klit til Fullcourt.dk.

Tredje og fjerde periode skal kopieres

Selvom der er noget, der skal ændres fra kamp et, så var der også perioder fra kampen i Aarhus, som Næstved-spilleren mener, at de skal tage med til kamp to i Næstved, sammen med nogle andre finjusteringer.

Vi skal spille, som vi gjorde i den periode af tredje og fjerde periode i kamp 1, hvor vi kom tilbage og gjorde kampen tæt. Selvfølgelig kan man altid lave nogle finjusteringer, hvilket man jo skal, når man møder et hold så mange gange i løbet af en sæson, men som udgangspunkt har vi samme tilgang til kampen,” siger Oliver Klit.

Hal 1 bliver vigtig

Hjemmebanen kan blive en vigtig brik i aftens kamp, mener Oliver.

“Det er jo specielt at spille på hjemmebane, specielt i en finaleserie. Jeg regner med en, som altid, fyldt Hal 1, der vil give os det ekstra skub, som man har brug for i sådan nogle kampe,” fortæller Oliver Klit til Fullcourt.dk.

Kampen med de to finalister bliver fløjtet i gang klokken 19:15 mandag aften.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.