fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Stephen Curry overvejer at deltage i OL i Paris

I sommeren 2024 står der De Olympiske Lege på programmet, og NBA-stjernen Stephen Curry overvejer stærkt at deltage i næste års OL – han har nemlig aldrig vundet en OL-guldmedalje.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Når VM i basketball starter i næste måned, vil det være med et stjernespækket USA-mandskab, der skal forsøge at rejse sig efter skuffelsen fra 2019, hvor amerikanerne tabte i kvartfinalen til Frankrig og måtte vende hjem til USA uden metal.

Ligesom i 2019 vil amerikanerne dog mangle deres største stjerner, der har valgt at prioritere restitution over deltagelse ved VM med Team USA.

Se USA-truppen her

En af de stjerner, der har sagt nej tak til sommerens VM, er Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry, der allerede har to VM-titler med USA under bæltet. Curry vandt VM i 2010 og 2014.

Stephen Curry har vundet tæt på alt, hvad en professionel basketballspiller kan vinde – men der mangler noget. Chef Curry mangler nemlig at vinde De Olympiske Lege

Derfor går den firedobbelte mester allerede nu med overvejelser om at deltage i næste års OL i Paris.

“En OL-guldmedaljer er det eneste eneste, jeg mangler på mit cv, hvilket cheftræner Steve Kerr (Golden State Warriors-cheftræner og amerikansk landstræner, red.) altid kan lide at joke med, at jeg ikke har,” udtaler Stephen Curry til ESPN´s NBA Today.

“Han (Steve Kerr, red) er allerede igang med at rekruttere mig til holdet næste sommer. Jeg hepper på gutterne, der skal til VM. Jeg ved, at de vil repræsentere USA godt og tage guldet med hjem. Jeg ved ikke, hvordan næste sommer kommer til at se ud, men det er selvfølgelig en ekstra bonus for mig, at coach Kerr er manden ved roret på landsholdet. Vi må se, hvad det bliver til i sommeren 2024,” siger Curry videre.

USA vandt deres seneste VM-guldmedalje i 2014, hvor Curry var med.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.