fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Officielt: Frida Formann tager endnu et år på college

Colorado Buffaloes´ mest scorende spiller fra distancen nogensinde, danske Frida Formann, har offentliggjort, at hun vender tilbage til sit femte og sidste år på som Buffaloes-spiller.

Foto: Colorado Athletics

Den danske landsholdsspiller Frida Formann er klar til endnu et år på college hos University of Colorado som Colorado Buffaloes-spiller.

Det har Formann offentliggjort på sin Instagram-profil.

Formann og Buffaloes tabte i weekenden til Iowa og Caitlin Clark i March Madness´ Sweet 16-runde, og det blev enden på sæson 2023/24 for den danske guard.

Siden har der været uvished om, hvorvidt Formann vil tilmelde sig WNBA-draften eller ej, men det står nu klart, at den tidligere Værløse-profil vender tilbage til sit femte og sidste år som spiller for Buffaloes.

“Jeg er så taknemmelig for muligheden for at kunne spille endnu et år hos CU (University of Colorado, red.). Det her sted er virkelig specielt. Vi ses næste sæson, Buff Nation,” skriver Formann på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Frida Boje Formann (@fridaformann)

Den danske guard, der i kampen mod Clark og Iowa skrev historie som den Buffaloes-spiller, både på herre- og kvindesiden, med flest trepointsscoringer nogensinde, var med fra start i 34 af holdets kampe i denne sæson. Hun var desuden holdets tredjemest scorende spiller med et snit på 12,5 point per kamp.

“Vi er så begejstrede for, at Frida har besluttet at vende tilbage til sit femte år,” udtaler danskerens cheftræner JR Payne til skolens hjemmeside.

“Hun er en utrolig spiller, leder og person, og jeg ved, at hun virkelig vil trives i sit femte år på det sted, hun elsker.”

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.