fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Jonas Zohore har skrevet under med ny klub

Jonas Zohore har fundet en ny klub, efter det blev annonceret, at han ikke fortsatte i spanske BAXI Manresa.

Den danske landsholdscenter Jonas Zohore har fundet en ny klub, efter at opholdet i BAXI Manresa sluttede i sidste uge.

Han skifter Spanien ud med Bulgarien, hvor han. har skrevet under med Balkan Botevgrad. Det oplyser hans agentur, Big Management Scandinavia, på Instagram.

Det blev til et kort ophold for Zohore i Manresa. Han nåede at spille fire kampe i den spanske liga, hvor han formåede at score og hive rebounds til sig i samtlige kampe. Han snittede 2,5 point og 2,8 rebounds i hans fire kampe.

Balkan Botevgrad ligger i den bedre halvdel i den bulgarske liga. De har også kvalificeret sig til anden runde af FIBA Europe Cup, hvor Bilbao, Porto, som Bakken Bears var i indledende gruppespil med, og Göttingen venter.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Eurobasket

Jonas Zohore har været med i mange år for Danmark, og efter en vigtig dansk sejr mod Georgien sætter den 32-årige leder ord på...

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Internationalt

Der er høje forventninger til det danske herrelandshold, der senere på måneden møder Georgien og Finland i kvalifikationen til EM 2025.

Internationalt

Jonas Zohore har fået en god start på sit ophold i Bulgarien, der indtil videre har budt på tre kampe, hvoraf den ene var...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...