fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Frida Formann tangerer vild rekord

Frida Formann er nu én trepointsscoring fra at slå rekorden for flest ramte treere af en spiller i Colorado Buffaloes´ historie.

Foto: Colorado Athletics

Det danske WNBA-håb Frida Formann er godt igang med at skrive sig ind i historiebøgerne hos Colorado Buffaloes.

Natten til fredag dansk tid tangerede Formann holdets rekord for flest trepointsscoringer, da hun satte sin scoring nummer 257 fra trepointsland. Desværre blev Formann og co. besejret af Oregon State med 85-79 efter to gange overtid.

Den danske Buffaloes-stjerne er dermed blot en enkelt treer fra at slå en rekord, der har stået urørt siden 2010. Den nuværende rekordindehaver er Bianca Smith, der gik på University of Colorado mellem 2006-10.

Formann, der med 44 minutter var mest på gulvet for Buffaloes, sluttede opgøret med 19 point, fire rebounds, én assist og et steal.

Frida Formann snitter 12,9 point, to rebounds og skyder 42 % bag trepointslinjen i denne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.