fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Holdkammerat ser “ung Michael Jordan” i Anthony Edwards: Han er utrolig

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor om ingen mindre end en “ung Michael Jordan”.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Det er altid en fornøjelse at se en superstjerne forme sig i NBA.

Og det er netop det, vi lige nu er vidner til med Minnesota Timberwolves’ Anthony Edwards. Den 22-årige shooting guard har gang i sin hidtil bedste sæson.

Det blev kun taget til nye højder i slutspillets første runde. Her var han holdets bedste spiller, da de hev kostene frem og fejede Phoenix Suns af vejen.

4-0 blev det til Timberwolves over stjernespillere som Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal. Anthony Edwards dominerede kampene. Der blev derfor heller ikke sparet på rosen, da holdkammerat Mike Conley i et interview med TNT skulle finde på en sammenligning til sin unge guard-partner.

“En ung Michael Jordan – for at være ærlig. Han er utrolig”, siger Mike Conley, som særligt fremhæver Edwards mentalitet som en styrke, der måske særligt minder om den, man kender fra legendariske MJ:

“Jeg har aldrig mødt en person eller været holdkammerat med én, som tror mere på sig selv end Anthony Edwards. Jeg tror, at han tror, at han er den bedste spiller nogensinde, bedste til nogensinde at gå på Jorden. Du kan ikke fortælle ham andet”, fortæller Mike Conley om sin selvsikre holdkammerat.

Eksploderer i slutspillet

Edwards er i gang med sin fjerde sæson. I år blev han All-Star for anden gang i træk.

Det er nu tredje år i træk, at han er med i slutspillet. Hvert år har han løftet sit individuelle niveau betydeligt, når slutspilskampene er begyndt. I år snittede han i de første fire kampe mod Suns 31 point, otte rebounds og seks assists.

Men det er ikke kun offensivt, at han har imponeret betydeligt. Det inspirerer selv den erfarne 36-årige Mike Conley:

“Det, der er mest imponerende ved ham, er måden, han konkurrer i den defensive ende. Der er ikke mange, der har evnen til at overtage kampe i begge ender af banen. Jeg er bare glad over at have ham som holdkammerat og bare at lære fra ham ved at være omkring ham”.

Imponerende offensive tal og store defensive præstationer er blevet kombineret med høj effektivitet. I første runde skød Edwards 51% fra gulvet, 44% fra bag 3-pointslinjen og 84% fra straffekastlinjen.

Det er i år første gang, at Anthony Edwards er gået videre til anden runde med Timberwolves. Her venter der en stor udfordring, da de møder de forsvarende mestre Denver Nuggets. Det var netop Nuggets, der i sidste sæson slog dem ud i første runde 1-4.

Den første kamp spilles i Denver på lørdag den 4. maj.

(Se herunder Edwards’ højdepunkter fra en fantastisk kamp 4-præstation mod Suns)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Minnesota Timberwolves har været en af NBA-sæsonens store positive overraskelser, men nu meldes holdets All-Star-spiller Karl-Anthony Towns ude.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...