fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Den ene af årets to finalister er fundet og Team FOG Næstved har lagt sig i front i den anden semifinale

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er Team FOG Næstved nu foran 2-1 i serien, og kan dermed sikre sig adgang til finalen, hvis de vinder næste opgør på hjemmebane.

Mandag aften bød på kampe fra begge semifinaler i denne sæsons slutspil. I det ene opgør tog Bakken Bears i mod Svendborg Rabbit hjemme i Sparekassen Danmark Basketball Center. Det endte med en stor sejr til hjemmeholdet, som dermed kvalificerede sig til dette års finale. Bears vandt kampen med hele 37 point, 124-87.

Det betyder, at det er 22. gang i træk, at Bakken Bears har spillet sig i finalen i Basketligaen.

De bedstspillende for hjemmeholdet var Malik Parsons, der sluttede kampen med 25 point og fem rebounds. Dertil bød DeAndre Pinckney ind med 17 point og seks rebounds. Skyler Bowlin spillede om nogen rollen som boldfordeler. Han sluttede med blot tre point men hele 10 assists i kampen.

For Rabbits var det Dylan Hunter Penn og Emmanuel Bandoumel, der stod ud. De sluttede med henholdsvis 30 og 20 point. Bandoumel tilføjede derudover både fem rebounds og fem assists.

I den anden semifinaleserie tog Horsens IC i mod Team FOG Næstved i Forum Horsens. Det var en noget tættere affære end førstnævnte opgør. Her endte kampen med en sejr på ni point til gæsterne, 80-89. Det betyder, at de nu har taget en 2-1 føring i serien.

For Horsens IC var de bedstspillende Kahliel Spear og Liam Churchill Sørensen, der sluttede kampen med henholdsvis 25 og 18 point. Churchill havde dertil også fem assists.

For gæsterne var det især Lagio Grantsaan og Gus Okafor, der havde en god aften. De sluttede begge to med 19 point. Grantsaan brændte kun to skud fra gulvet og havde en effektiv kamp. Jagan Mosely havde ligeledes en effektiv aften og sluttede kampen med 16 point med bare fire brændte skud fra gulvet.

Bears videre uden de store problemer

Det var en sjældent set ulige semifinale mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits. Bears vandt deres to hjemmekampe med henholdsvis 19 og 37 point. Rabbits var bedre med i kampen på hjemmebanen i Rise Sparekasse Arena. Her vandt Bears med 13 point, 80-93.

Rabbits havde ikke meget at stille op mod det stærke Bears-mandskab, der har vundet de seneste seks danske mesterskaber.

Mere spænding mellem Horsens og Næstved

Det er en anden historie i serien mellem Horsens IC og Team FOG Næstved. På trods af, at Næstved tog sejren i Horsens mandag aften, er serien ikke afgjort endnu.

Kampene i denne serie har været nogle tættere opgør, end hvad vi så i den anden semifinaleserie. Næstved vandt første kamp i Horsens med otte point, hvorefter Horsens svarede tilbage med en sejr på tre point i Arena Næstved. Mandag aften formåede Næstved så at vinde med ni point, hvilket gør det til den største sejr i denne serie.

Det er dermed en meget tæt og spændende serie, de har gang i. Ingen har holdene har i denne serie formået at vinde deres hjemmebanekampe, hvorfor det bliver spændende at se, om Næstved kan tage næste kamp på hjemmebane.

Den kamp bliver spillet torsdag den 2. maj klokken 19:15.

Hvis ikke Næstved formår at lukke serien på torsdag, vil den afgørende kamp fem blive spillet den 6. maj klokken 19:15 i Forum Horsens.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...