fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Shavon Shields snupper historisk Milano-rekord fra NBA-legende

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio Armani Milan-spiller nogensinde i EuroLeague. Dermed overgik han en 34 år gammel rekord sat af NBA-legenden Bob McAdoo.

Foto: olimpiamilano.com

Dansk-amerikanske Shavon Shields har slået en rekord, der har stået urørt i 34 år.

Shavon Shields skrev i midtugen historie, da han blev den mest scorende EA7 Emporio Armani Milan-spiller nogensinde i EuroLeague.

I sejren mod AS Monaco scorede Shields ti point, og det var nok til at passere NBA-legenden og Naismith Basketball Hall of Fameren Bob McAdoo, der siden 1990 har været indehaver af den historiske klubrekord.

McAdoo, der før han kom til Europa vandt to NBA-mesterskaber med Los Angeles Lakers, spillede tre sæsoner for holdet fra den italienske storby mellem 1988 og 1990, og i løbet af disse scorede han 1292 point i EuroLeeague med et pointsnit på svimlende 25,8 point per kamp.

Med de ti point mod Monaco står Shields, der er i gang med sin fjerde sæson hos de italienske mestre, nu noteret for 1298 point i Milan-trøjen i Europas stærkeste klubturnering.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.