Breaking: Nate McMillan fyret i Indiana

Trænerfyringerne fortsætter i NBA, hvor Indiana Pacers onsdag meddelte, at de har fyret cheftræner Nate McMillan.
Foto: Matt Velasquez
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Indiana Pacers meddelte onsdag, at de har fyret cheftræner Nate McMillan.

Fyringen af Nate McMillan, der har været i klubben siden 2016, kommer som en stor overraskelse, da han for kun to uger siden fik hans kontrakt forlænget med klubben.

I sine fire sæsoner hos Indiana Pacers vandt klubben aldrig under 42 kampe, hvilket var med til at gøre McMillan til den træner med 3. flest sejre i franchisets historie. Fyringen skal dog ses i lyset af den manglende slutspilssucces, hvor holdet under McMillans ledelse kun har vundet 3 ud af 19 slutspilskampe, og tabt de seneste to slutspilsserier 4-0.

I forbindelse med fyringen udtalte Pacers President of Basketball Operations, Kevin Pritchard, at; “Dette var en meget hård beslutning for os at tage, men vi føler, at det er i organisationens bedste interesse at bevæge sig i en anden retning. Nate og jeg har været igennem de gode tider og de dårlige tider; og det var en ære at arbejde sammen med ham i disse 11 år (i Indiana og Portland)”.

Efter fyringen kunne ESPN`s Adrian Wojnarowski rapportere, at Houston Rockets træner Mike D’Antoni, som er i det sidste år af sin aftale, vil være et mål for Pacers, hvis han bliver tilgængelig.

Se andre spændende artikler