fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indiana Pacers

Breaking: Philadelphia 76ers henter en af ligaens bedste skytter

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

Indiana Pacers trader Buddy Hield til Philadelphia 76ers for Marcus Morris, Furkan Korkmaz og tre 2. runde-valg, ifølge flere pålidelige kilder.

31-årige Buddy Hield har spillet samtlige 52 kampe for Indiana Pacers i denne sæson.

Skarpskytten er den ene af blot ni spillere i denne sæson til at ramme 135+ 3’ere på 38+ 3PT%.

Lyn-analyse

Fra Philadelphia 76ers’ side er der tale om en stærk tilføjelse på shooting guard-positionen ved siden af deres unge stjerne-point guard, Tyrese Maxey.

76ers-truppen får således endnu en brik, som potentielt kan sikre dem et mesterskab i denne sæson, hvis altså den forsvarende MVP, Joel Embiid, kommer sig 100 % fra sin knæskade i tide.

Embiid er nemlig altafgørende for, at 76ers’ får nogen form for succes i slutspillet. Indtil videre har Philadelphia tabt 12 af de 16 kampe, hvor de har været uden Embiid.

Philly skal derfor håbe på, at Buddy Hield-tilføjelsen kan holde dem oven vande i grundspillet. Det er dog også et lille sats, eftersom Hield bliver unrestricted free agent til sommer.

Lige nu ligger Philadelphia nr. 5 i Eastern Conference (30-20).

Fra Indiana Pacers’ side mister de et vigtigt våben ved siden af den kommende superstjerne Tyrese Haliburton.

De kan trøste sig med, at de får to pålidelige 3-pointsskytter i 26-årige Furkan Korkmaz og 34-årige Marcus Morris. Ingen af dem besidder dog de samme kvaliteter som Buddy Hield.

Buddy Hield snitter i denne sæson 12 PTS, 3,2 REB, 2,7 AST pr. kamp og skyder 44 % fra gulvet og 38 % på 3’erne.

Marcus Morris og Furkan Korkmaz TILSAMMEN snitter i denne sæson 9,2 PTS, 3,8 REB og 1,4 AST på. kamp.

De tre 2. runde-valg, som Indiana også modtager i handlen, er til 2024 (via Raptors), 2029 (via LA Clippers) og 2029 (via Trail Blazers).

Lige nu ligger Indiana Pacers nr. 6 i Eastern Conference (29-23).

Skrevet af

Har været forelsket i basketball siden 2018 og arbejdet med sport på blandt andet TV 2 og Warner Bros. Discovery. Har desuden været journalistpraktikant i Bakken Bears, hvor jeg agerede studievært og kommentator på Bears TV. Har en bachelorgrad i medievidenskab og en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet. Elsker Ringenes Herre og øl, men de skal nydes hver for sig.

Andre artikler med dette emne

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Efter et fravær på 27 kampe forventer superstjernen Joel Embiid nu at vende tilbage lige i tide til et slutspils-run.

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

NBA

Det var en historisk aften, der udspillede sig, i nattens spillerunde af verdens bedste basketball-liga. Joel Embiid viste 20-årige Victor Wembanyama, hvilken center der...