fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indiana Pacers

Breaking: Pacers henter mindre erstatning for Buddy Hield

Tidligere på NBA’s trade deadline-aften måtte Indiana Pacers’ cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana en anden 3-pointsspecialist som delvis erstatning, nemlig Doug McDermott fra San Antonio Spurs.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Indiana Pacers henter Doug McDermott i San Antonio Spurs, som modtager Marcus Morris, et 2. runde-valg og kontanter.

San Antonio Spurs har efter sigende planer om at fritstille Marcus Morris for at spare penge.

Indiana Pacers hentede Marcus Morris tidligere på aftenen, idet han indgik i deres trade af Buddy Hield til Philadelphia 76ers.

I stedet får de Doug McDermott, som har spillet 46 kampe for Spurs i denne sæson og snitter 6 PTS, 1 REB OG 1,2 AST på 15 minutter pr. kamp for sæsonen, mens han rammer 43,9 % af sine 3’ere.

Doug McDermott er den ene af blot 11 spillere til at ramme mere end 43 % af sine 3’ere på minimum 170 forsøg i denne sæson.

Det er dermed primært for hans evner bag 3-pointslinjen, at Indiana har hentet den 32-årige small forward, som også spillede tre sæsoner for Pacers fra 2018-2021.

Skrevet af

Har været forelsket i basketball siden 2018 og arbejdet med sport på blandt andet TV 2 og Warner Bros. Discovery. Har desuden været journalistpraktikant i Bakken Bears, hvor jeg agerede studievært og kommentator på Bears TV. Har en bachelorgrad i medievidenskab og en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet. Elsker Ringenes Herre og øl, men de skal nydes hver for sig.

Andre artikler med dette emne

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama satte ny personlig scoringsrekord, da han leverede 40 point i San Antonio Spurs overtidssejr mod New York Knicks, hvor...

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...