fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Boston Celtics booker billet til finalerne

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Boston Celtics er i finalerne igen.

For 23. gang i holdets historie og for fjerde gang i det 21. århundrede, skal den største scene i NBA-basketball til Boston.

Det blev en kendsgerning natten til tirsdag, da de fejede Indiana Pacers af banen. Seriens stilling blev 4-0.

Før første kamp var grundspillets bedste hold Boston Celtics store favoritter til at gå videre. Alligevel spillede Indiana Pacers hæderligt, og de var tæt på at stjæle kamp 1, som skulle ud i forlænget spilletid.

Men da de også måtte se sig slået i kamp 2 og deres stjernespiller Tyrese Haliburton udgik med en skade, var der ikke meget håb.

Både kamp 3 og 4 i Indianapolis var dog tætte, men Celtics havde i sidste ende erfaringen og kynismen til at lukke kampene.

Jaylen Brown og Jayson Tatum leverede i den fjerde kamp 29 og 26 point. På den måde sikrer de to stjernespillere sig en plads tilbage i finalerne, efter de tabte dem i 2022 til Golden State Warriors.

Jaylen Brown blev vurderet til at være den bedste spiller på banen i Eastern Conference Finals. Derfor fik han Larry Bird-trofæet som MVP af ECF.

I næste og sidste runde skal de møde vinderen af Western Conference Finals, som enten bliver Minnesota Timberwolves eller Dallas Mavericks. Sidstnævnte ser dog klart mest sandsynlig ud, da de er foran 3-0.

Mavericks kan derfor også afgøre det på hjemmebane i nat, hvis de vinder kamp 4. Den kamp spilles klokken 2:30 dansk tid.

(Se her Jaylen Brown vinde Eastern Conference Finals MVP)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...