fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Rookie fra anden runde tørrer gulvet med Curry og co.

Indiana Pacers har overrasket stort i denne sæson, specielt på grund af storspil fra Tyrese Haliburton. I den seneste periode er det ikke desto mindre en anden, som er løbet med overskrifterne.

Foto: All-Pro Reels

Andrew Nembhard buldrede i nat ind på den allerstørste scene i verdens bedste basketballliga, NBA. Han blev valgt i anden runde i sommerens draft, og ikke mange nævnte den unge guard i andet end en bisætning.

I nattens opgør mod Golden State Warriors, som Pacers vandt 112-104, leverede Nembhard en præstation til historiebøgerne. Han scorede 31 point, leverede 13 assists og greb otte rebounds. De eneste andre, som har leveret 30 point og 10 assists i deres første sæson i NBA, er Jason Kidd, Stephen Curry og Trae Young. Solidt selskab.

Nembhard blev taget med valg nummer 31 i sommer. Det kan blandt andet skyldes, at han er lidt ældre end sine kollegaer i draften. Til januar fylder han nemlig 23 år, hvilket er næsten tre år ældre end Paolo Banchero, der for nyligt fyldte 20.

Hvis navnet Andrew Nembhard lyder bekendt, kan det skyldes, at han også sikrede Pacers en sejr i sidste mod Los Angeles Lakers. Ved den lejlighed ramte han det kampafgørende skud, efter buzzeren havde lydt.

Pacers-rookien snitter ni point og fire assists for sæsonen på knap 24 minutter per kamp. Sandsynligt er det, at de tal er højere, når sæsonen lakker mod enden, da han har hævet sit niveau kamp for kamp i NBA.

Indiana Pacers ligger efter nattens sejr nummer fire i Eastern Conference med 13 sejre og 11 nederlag.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.

NBA

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo var ikke til at stoppe mod Indiana Pacers, hvor han scorede 64 point, hvilket udløste en dramatisk situation efter kampen.

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

De altid vindende Los Angeles Lakers skrev igen historie i nat da de vandt In-Season turneringen over Indiana Pacers.

NBA

Efter nattens to semifinaleopgør, er det Los Angeles Lakers og Indiana Pacers, der skal kæmpe om trofæet i finalen af NBA's In-Season turnering.