fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Rafa Monclova og Evan Yates: Kom i hallen på torsdag!

Hørsholm 79ers fik en forrygende start i kvartfinalen, da de slog Svendborg Rabbits på udebane mandag aften.

Sejren kom ikke overraskende, eftersom Hørsholm 79ers de sidste tre måneder er blevet bedre og bedre, og ligeledes var der ikke overraskende stor glæde at finde i Hørsholm-lejren efter kampen.

”Jeg synes alt fungerede for os, vi arbejde som et hold. Vi gjorde et godt stykke arbejde med at dække Rozzell op, og jeg tror det vandt kampen for os,” udtaler Evan Yates ud i klubbens videointerview efter kampen, og fortsætter med at fortælle om mulighederne for at gå videre.

”Så længe vi spiller med samme intensitet som vi gjorde i dag, så tror jeg vi kommer til at klare os godt”

Evan Yates havde som altid en af hovedrollerne i opgøret, hvor han scorede 28 point og tog 11 rebounds. Samtidigt var han holdets drivkraft i fjerde periode, hvor Svendborg Rabbits var på vej tilbage i kampen.

Monclova og Yates – ALLE I HALLEN!

Hørsholmtræneren Rafa Monclova var også en glad mand efter at holdet har taget en udebanesejr, der giver en mere end positiv udsigt til en evt. semifinale. Samtidigt kalder han ud til klubbens fans at de skal komme og vise holdet støtte i den kommende hjemmebane kamp.

”Vi vidste, vi skulle vinde en udebanekamp for at kunne vinde serien, og det gjorde vi så i dag. Nu skal vi være solide på hjemmebanen og skal vi have en fordel, skal hele Hørsholm komme ud og støtte os, så vi virkeligt får en hjemmebanefordel.”

Læs også: Hørsholm snuppede sejren i Svendborg

Næste kamp for Hørsholm 79ers er på hjemmebane, og her giver nordsjællændernes profil også et shout-out ud til alle tilskuerne i området, at de skal komme i hallen, og støtte op om holdet.

”Vi spiller hjemme næste gang, og jeg håber at ALLE kommer i hallen, og vi forhåbentligt får udsolgt,” udtaler Evan Yates.

Hørsholm 79ers tager i mod Svendborg Rabbits torsdag den 17. marts med kampstart kl. 18.05. Kampen bliver i øvrigt vist live på TV2 Sport.

Foto: Boba Keseric

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Internationalt

Det 16-årige danske stortalent Marcus Engelhardt Møller har bundet sig til en tre-årig aftale med spanske Unicaja Baloncesto.

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Hørsholm 79ers

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Første hold til at blive præsenteret er de forsvarende Danmarksmestre Hørsholm 79ers.

Basketligaen

Jonathan Gilling blev født d. 29. juni 1991 og er opvokset i Rungsted. Han er en af de mere erfarne spillere på det danske...

Hørsholm 79ers

Hørsholm 79ers er vinderen af årets pokalturnering på damesiden efter en sejr i finalen på 84-63 mod Værløse Blue Hawks.

Internationalt

Den tidligere Hørsholm-profil skifter Frankrig ud med Finland.