fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Dameligaens slutspil starter nu

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan man ikke tage noget for givet.

Grundspillet i Dameligaen og slut, og det er nu tid til semifinalerne, hvor grundspillets mestre BMS Herlev Wolfpack tørner sammen med Aabyhøj IF i den ene semifinaleserie, mens BK Amager og Hørsholm 79ers brager sammen i den anden.

Slutsspillets første kamp spilles allerede imorgen lørdag, da BMS Herlev Wolfpack tager imod aarhusianske Aabyhøj, og begge årets semifinaleserier ser uhyre spændende ud.

Foto: Dameligaen

Wolfpack vandt grundspillet med 13 sejre og tre nederlag tæt efterfulgt af Amagerkanernes 12 sejre og fire nederlag, og netop disse to trupper er også favoritter til at skulle mødes i de kommende finaler, der tages hul på i den første weekend efter påske, men især Amager-Hørsholm-serien har udsigt til at blive meget spændende.

I grundspillet tog Amager og Hørsholm hver især to sejre i de indbyrdes møder, hvorimod Wolfpack havde lidt bedre styr på deres kommende modstander Aabyhøj med deres tre sejre ud ad fire mulige indbyrdes. Men favoritværdighed eller ej, så er bolden rund, og derfor skal man ikke afskrive Aabyhøj og Hørsholm på forhånd.

Der er tipoff til BMS Herlev Wolfpack-Aabyhøj IF lørdag klokken 14.30. Hørsholm 79ers gæster BK Amager på søndag, og denne kamp starter også klokken 14.30.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Mandag aften spillede Holbæk-Stenhus deres sidste kamp i deres første sæson i den bedste danske basketballrække. De blev besejret af BK Amager, som vandt...

Basketligaen

Amager BK kunne næsten fuldføre et flot comeback, men BC Copenhagen endte alligevel med at tage sejren i de sidste sekunder. Kampen endte 82-84...

Basketligaen

Bears Academy forsvarede hjemmebanen i deres sidste kamp i Vejlby-Risskov Hallen i denne sæson. BK Amager blev besejret med 95-80.

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

BK Amager

Tirsdag aften var der igen kamp i Kvindebasketligaen. Her tog BK Amager imod BMS Herlev i den sidste kamp inden playoff. Det var derfor...

Basketligaen

BC Copenhagen er fortsat ubesejret i årets slutspil i Basketligaen. Lørdag var det BK Amager, der måtte se sig besejret af et BC Copenhagen-mandskab,...

Basketligaen

BK Amager vandt komfortabelt med 89-73, da de i deres første slutspilskamp tirsdag aften fik besøg hjemme i Amagerhallen af Bears Academy.

Aabyhøj IF

Den fremadstormende stjerne Malene Lind Pedersen fortsætter med at imponere på college i USA. Mandag blev danskeren kåret som ´Freshman of the Week´ for...