fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Dameligaens slutspil starter nu

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan man ikke tage noget for givet.

Grundspillet i Dameligaen og slut, og det er nu tid til semifinalerne, hvor grundspillets mestre BMS Herlev Wolfpack tørner sammen med Aabyhøj IF i den ene semifinaleserie, mens BK Amager og Hørsholm 79ers brager sammen i den anden.

Slutsspillets første kamp spilles allerede imorgen lørdag, da BMS Herlev Wolfpack tager imod aarhusianske Aabyhøj, og begge årets semifinaleserier ser uhyre spændende ud.

Foto: Dameligaen

Wolfpack vandt grundspillet med 13 sejre og tre nederlag tæt efterfulgt af Amagerkanernes 12 sejre og fire nederlag, og netop disse to trupper er også favoritter til at skulle mødes i de kommende finaler, der tages hul på i den første weekend efter påske, men især Amager-Hørsholm-serien har udsigt til at blive meget spændende.

I grundspillet tog Amager og Hørsholm hver især to sejre i de indbyrdes møder, hvorimod Wolfpack havde lidt bedre styr på deres kommende modstander Aabyhøj med deres tre sejre ud ad fire mulige indbyrdes. Men favoritværdighed eller ej, så er bolden rund, og derfor skal man ikke afskrive Aabyhøj og Hørsholm på forhånd.

Der er tipoff til BMS Herlev Wolfpack-Aabyhøj IF lørdag klokken 14.30. Hørsholm 79ers gæster BK Amager på søndag, og denne kamp starter også klokken 14.30.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BK Amagers Andrew Sims var flyvende med 28 point, men en stor fjerde periode sikrede BC Copenhagen en smal sejr på 88-83.

Basketligaen

BK Amager tog lørdag eftermiddag i mod BC Copenhagen i slutspillets første kamp. Selvom BK Amager var foran det meste af kampen var det...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Aabyhøj IF

Efter en intens og tæt kamp, kunne Falcon løbe med sejren og kalde pokalmester. Kampen mellem Aabyhøj IF og Falcon sluttede 79-72 til Falcon.

BK Amager

Kampen om bronzemedaljen i Pokalturneringen blev en spændende og tæt kamp, hvor begge holdene havde flotte føringer, men det blev BMS Herlev, der kunne...

Bakken Bears

En ung udgave af Bakken Bears-truppen kom, så og sejrede, da de fredag udspillede BK Amager med 69-107.

Basketligaen

Søndag eftermiddag kunne Holbæk-Stenhus fejre, at de havde vundet deres tredje kamp i denne sæson, hvilket betyder, at de slår deres egen rekord fra...