fbpx
Connect with us

NBA

NBA – Ugen der gik

Julen og nytåret er bag os, og NBA har taget hul på endnu en uge i verdens bedste basketballliga. Som de første uger i NBA så ofte gør, bar denne uge også præg af en del overraskelser, men desværre også et gensyn med den triste del af professionel sport – skader. Heldigvis bød den også på en debut til den første kvindelige NBA-cheftræner og et par rekorder.

Foto: Flickr.com - Michele Mele

Historisk nederlag

Vi skal en uges tid tilbage for at finde ugens mest opsigtvækkende kamp, som bestod af et af nyeres tids største nederlag. Det var da Luka Doncic og resten af Dallas Mavericks-mandskabet tog imod Los Angeles Clippers, som mange anser som en af sæsonens favoritter.

Det var imidlertid ikke til at få øje på, da Mavericks nedsablede et Clippers-mandsskab, der, selv uden deres bedste mand i Kawhi Leonard, skulle kunne give Mavericks større kamp til stregen.

Du kan bl.a. læse om at Clippers var historisk meget bagud til pause:

Mavericks ydmyger Clippers i rekord-kamp

Endnu en rekord

Dallas Mavericks var dog ikke ene om at sætte nye NBA-rekorder i denne uge. Bucks, som har haft en svingende uge, da de blandt andet tabte med 20 point til New York Knicks, havde alt andet end en svingende præstation mod sidste års finaledeltagere fra Miami Heat.

Her satte de 29 treere i én og samme kamp – læs om den vilde rekord nedenfor.

Bucks sætter ny trepointsrekord

Skader, skader, skader… 

I en anden nyhed fra tidligere på ugen kan du læse, at Brooklyn Nets mistede en vigtig spiller for deres mesterskabsdrømme, Spencer Dinwiddie.

Brooklyn Nets mister vigtig rollespiller

Starten på en ny NBA-sæson er (desværre) altid lig med spillere, der bliver skadet. Golden State Warriors’ Marquese Chriss, Atlanta Hawks’ Danilo Gallinari og Minesota Timberwolves’ Karl Anthony Towns er eksempler på endnu tre spillere, der ufrivilligt måtte se bænken blive en realitet i denne uge.

Et andet eksempel er Ja Morant fra Memphis Grizzlies, der efter at have lignet en superstjerne den første uges tid også måtte se sig selv ude i en række uger. Først troede man, det var endnu værre, men hans scanning kom heldigvis tilbage uden at vise tegn på brud:

Update: Ja Morant misser flere uger

Ugens vigtigste

I ugens vigtigste tillader vi os at smide endnu en af vores egne historier ind. Nemlig historien om Becky Hammon, som blev den første kvindelige cheftræner i en NBA-kamp. En stor sejr for alle kvindelige basketballfans.. faktisk en stor sejr for os alle; dermed ugens vigtigste.

Historie: Becky Hammon bliver første kvindelige cheftræner i en NBA kamp

Suns i playoff? 

Suns går 3-0 og må efterhånden anses som værende et hold, man kan forvente at finde i playoff, eller hvad?

Forneden ses højdepunkter fra deres kamp mod Denver Nuggets, som de besejrede i et tæt opgør med stillingen 106-103. Udover Nuggets har de besejret både Utah Jazz og New Orleans Pelicans i denne uge.

Dertil skal man huske, at Suns sluttede sidste års bobbel af med at vinde alle sine otte kampe. De er altså for alvor begyndt at vinde, og indtil videre har tilføjelsen af blandt andet Chris Paul ført dem til en foreløbig førsteplads i Western Conference.

Jaylen Brown forsætter sit imponerende spil 

Man bliver efterhånden i tvivl om, hvem der er bedst af de to unge talenter hos Celtics, Jaylen Brown og Jason Tatum. Tatum har uden tvivl været liga- og fanfavoritten, men hans unge makker Brown har spillet helt forrygende i sæsonen indtil nu, og denne uge var ingen undtagelse.

I Boston Celtics’ kamp mod Memphis Grizzlies scorede han sit karriere bedste(42 point) på kun tre perioder! Se i klippet nedenfor og følg den unge Celtics-stjernes udvikling resten af sæsonen. Vi skal gøre, hvad vi kan for at holde jer opdateret her på siden.

Lebron James med sin tusinde 10-pointskamp i træk.

Lebron James fejrede sin 36 års fødselsdag med en sejr mod rivalerne fra San Antonio Spurs. Derudover cementerede han sit forspring, som den spiller der i flest kampe i træk har scoret 10 point eller mere. Jordan finder man på andenpladsen med 866 10-pointskampe i streg.

 

Reklame:

ESPN Player er ESPN’s helt eget streaming tjeneste for alle sportsnørder. Der er blandt andet adgang til at se College Basketball og massere af fede dokumentarer. Du kan nu få hele 30% rabat på et års abonnement.

• ESPN Player er din adgang til NCAA College Basketball og viser over 1000 kampe live i løbet af sæsonen

• Tilmeld dig senest den 7. januar for at få 30 % rabat på dit annual pass, via https://bit.ly/ESPNFullcourt og brug rabatkoden: ESPNPLAYERXMAS

• 12 måneder for €59.99!

• Du kan få 7 dages fri prøveperiode

• ESPN handelsbetingelser gælder

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA