fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Memphis Grizzlies

Update: Ja Morant misser flere uger

Ja Morant måtte udgå med en skade i venstre fod i nattens kamp mod Brooklyn Nets. Skadens omfang er ikke kendt endnu, men en MR-scanning tirsdag vil klargøre det.

Opdateret: Ja Morant må udgå i 3-5 uger grundet skaden i foden.

Memphis måtte undvære deres stjerne, da han landede forkert på sin venstre fod sent i anden periode. Den første scanning viste ingen fraktur i foden, hvilket er gode tegn. Dog afventer Memphis en MR-scanning i løbet af tirsdag, hvilket vil klargøre skadens omfang definitivt. Morant så ud til at være i meget smerte, og flere har frygtet, at foden er brækket. Dog kan det blot være en kraftig forstuvning. Men intet er sikkert, før MR-scanningen. 

Morant blev kørt i omklædningsrummet i en kørestol efter episoden, hvor han fik en benstøtte på, indtil han skulle have fortaget yderligere undersøgelser. Dette afholdte dog ikke den unge guard fra at hjælpe sit hold, da han humpede med til hver time out, hvor han uddelte high fives til holdkammeraterne.

 

Sidste års Rookie Of The Year har haft en fantastisk start på sæsonen, hvor han i to kampe har snittet 36 point og otte rebounds. Morant var hurtigt på twitter efter kampen, hvor han tweetede følgende:

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har i den sidste halvanden uge efterforsket sagen om Ja Morant, der fremviste en pistol på Instagram Live. Nu er de nået frem...

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Politiet i Colorado lukker efterforskning af Ja Morant-sagen, men Grizzlies holder ham ude i yderligere fire kampe.

NBA

En videre efterforskning af sagen, hvor Ja Morant fremviste en piston på Instagram, kan suspendere den unge superstjerne i 50 kampe.

NBA

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant er blevet suspenderet efter, at han angiveligt fremviste et våben på Instagram Live.

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...