fbpx
Connect with us

Memphis Grizzlies

Update: Ja Morant misser flere uger

Ja Morant måtte udgå med en skade i venstre fod i nattens kamp mod Brooklyn Nets. Skadens omfang er ikke kendt endnu, men en MR-scanning tirsdag vil klargøre det.

Foto: Youtube.com

Opdateret: Ja Morant må udgå i 3-5 uger grundet skaden i foden.

Memphis måtte undvære deres stjerne, da han landede forkert på sin venstre fod sent i anden periode. Den første scanning viste ingen fraktur i foden, hvilket er gode tegn. Dog afventer Memphis en MR-scanning i løbet af tirsdag, hvilket vil klargøre skadens omfang definitivt. Morant så ud til at være i meget smerte, og flere har frygtet, at foden er brækket. Dog kan det blot være en kraftig forstuvning. Men intet er sikkert, før MR-scanningen. 

Morant blev kørt i omklædningsrummet i en kørestol efter episoden, hvor han fik en benstøtte på, indtil han skulle have fortaget yderligere undersøgelser. Dette afholdte dog ikke den unge guard fra at hjælpe sit hold, da han humpede med til hver time out, hvor han uddelte high fives til holdkammeraterne.

 

Sidste års Rookie Of The Year har haft en fantastisk start på sæsonen, hvor han i to kampe har snittet 36 point og otte rebounds. Morant var hurtigt på twitter efter kampen, hvor han tweetede følgende:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Memphis Grizzlies