fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BMS Herlev

BMS tilbage på sporet

BMS kunne ikke forvente andet end en sejr imod Alba der indtager 1. divisonens 12. og dermed sidste plads med nul sejre.

BMS - Solrød Comets - 1 division - Laila Dokkedal - Ulrik Weuder

Pressemeddelelse: Lørdag eftermiddag var BMS på besøg i Alba, hvor de skulle forsøge at revancere sig, efter et bittert nederlag på 1 point til Solrød Comets. Alba er stadig uden sejr i denne sæson, så forventningerne var en sejr til BMS.

Det blev hurtigt klart, at det var en kamp hvor forsvaret var i fokus. Efter 5 minutter var stillingen kun 6-6. De sidste 5 minutter af første periode tog BMS dog teten, og efter flot pres-forsvar og et par lette scoringer, var BMS foran med 10 point efter første periode.

Læs også: Optakt fra Torkil Bang Boston uden Celtics-identitet – del 2

I anden periode forsatte BMS med sit flotte pres spil i forsvaret, som medførte at Alba smed en masse bolde væk. Desværre manglede BMS dog lidt skarphed i angrebet, der gjorde at BMS ikke for alvor kunne trække fra. BMS går til pause med en føring på 32-22.

Dette mønster forsatte resten af kampen, BMS spillede rigtig flot og aggresivt forsvar, men manglede skarpheden iangrebet. BMS holdt sit forspring på omkring de 10 point resten af kampen og endte med en sejr på 57-47 til BMS.

Topscorer fra BMS blev Yaw Gyamfi med 15 point og Andreas Meilby med 9 point.

I næste uge er der top kamp. Rækkens nummer 2 og 3 møder hinanden, i det ubesejrede Virum besøger Skovlunde på lørdag kl. 16.00.

(Foto: Laila Dokkedal og Ulrik Weuder)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

1. divisionsholdet Vejen Basketball Klub drømmer om at rykke op i Basketligaen. Derfor har klubben nedsat et Advisory board, der skal hjælpe klubben på...

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...