fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Vejen tager næste skridt mod oprykning til Basketligaen – henter hjælp udefra

1. divisionsholdet Vejen Basketball Klub drømmer om at rykke op i Basketligaen. Derfor har klubben nedsat et Advisory board, der skal hjælpe klubben på vej.

Foto: Vejen Basketball - Lasse Andersen

Destinationen for Vejen Basketball Klub BKV’81 er Basketligaen.

Det er det helt store mål for det syddanske 1. divisionshold, der har taget det næste skridt mod oprykning til landets bedste række.

I en pressemeddelelse fortæller klubbens formand, Morten Jensen, at de har etableret et såkaldt Advisory Board bestående af syv personer, der er en blanding af erhvervsfolk og personer med et forhold til klubben.

“Målet er at skabe en klub med stærk lokal forankring, der har fokus på udvikling af unge talenter, leverer sportslige resultater og bidrager med lokale aktiviteter både sportsligt og kulturelt,” udtaler formand Morten Jensen i pressemeddelelsen.

Erhvervslivet hjælper med at klæde BKV´81 på til ligaen

Dette Advisory Board har til opgave at rådgive klubben i bestræbelserne på at rykke op i Basketligaen.

For at sikre sig oprykning til Basketligaen er det nemlig ikke nok, at man præsterer i landets næstbedste række. Der er også en række krav, som en oprykkende klub skal leve op til. Disse er både økonomiske, organisatoriske og personalemæssige krav.

Således skal dette Advisory Board hjælpe Vejen Basketball Klub med at arbejde hen mod at blive ´en mere professionel´ organisation, som klubben selv beskriver det.

“Vi har nedsat et Advisory Board bestående af erhvervsfolk og basketfolk, der gerne vil hjælpe klubben frem mod større mål. Ambitionen er at bane vejen for at få byens hold i den bedste danske basketliga,”

“Vi har udvalgt vores Advisory Boards medlemmer ud fra et ønske om at have forskellige fagområder og forskellige personligheder repræsenteret. Dermed er ambitionen at de tilsammen vil kunne bringe deres forskellige ekspertiser til bordet og anskue vores forretnings udfordringer fra forskellige og andre vinkler, end vi selv ville.” fortæller Morten Jensen.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen hvor langt ud i fremtiden, vi skal kigge, før Vejen er at finde i Basketligaen.

De syv medlemmer i klubbens Advisory Board er: 

Leif Poulsen, Poulsen
Martin Eggert, Zispa
Palle Hansen, Danske Bank
Karsten Friis Hansen, IBA Nexttech (tidligere leder i klubben)
Lars Jensen, Polytech (tidligere leder i klubben)
John Klausen, sportschef og træner i klubben
Morten Jensen, formand i basketballklubben

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Fremtiden er på plads for amerikanske Skyler Bowlin, der har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse med Bakken Bears.

Basketligaen

BC Copenhagen siger farvel til Durell Vinson, der har spillet sin sidste kamp for klubben.

Basketligaen

BC Copenhagen har forlænget aftalerne med de unge talenter Marius Øllegaard og Stevan Novovic.

Bakken Bears

19-årige Silas Oriane har skrevet under på en toårig aftale med tyske Tigers Tübingen.

Basketligaen

BMS Herlev har sikret sig en markant forstærkning til den kommende sæson, idet Leonardo Carlino søndag er blevet præsenteret i klubben.

Bakken Bears

De to tidligere Basketliga-spillere Deng Adel og Koch Bar er blevet udtaget til Sydsudans bruttotrup frem mod sommerens Olympiske Lege i Paris.

Basketligaen

20-årige Oliver Klit Kristoffersen tager turen over Atlanten, hvor han skal på college i Canada.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsætter samarbejdet med Martin Poulsen. Parterne er således blevet enige om en kontraktforlængelse.