fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk/Stenhus melder sin ankomst i Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Basketligaen får et nyt bekendskab fra næste sæson.

Det står klart, efter at 1. divisions-topholdet Holbæk/Stenhus har fået godkendt deres ansøgning til ligaen.

Det beretter SN.dk.

Spoler vi tiden 15 år tilbage deltog Holbæk Basketball Klub i Basketligaen under navnet Team Sjælland, indtil holdet måtte trække sig, da de ikke kunne opfylde kravene til at spille i ligaen og havde en mangel på frivillige og økonomi.

Men nu lever de igen op til kravene og er derfor tilbage i Basketligaen, fortæller sportslig koordinator på Stenhus Sportscollege, Maja Liep, der også er klubbens repræsentant i Basketliga-rådet, til SN.dk.

“Vi er i gang med at finde ud af, hvem der varetager opgaverne, og så skal vi også have sat det endelige hold. Men vi er jo stadig i gang med playoff-sæsonen,” siger Maja Liep til SN.dk og fortsætter:

” Vi er garanteret to tv-kampe i grundspillet i Basketligaen, på hjemme- eller udebane. Det kan vi selv byde ind på, men der er nogle specielle krav,” siger hun.

Fullcourt.dk arbejder på et interview med ledelsen i Holbæk/Stenhus.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.