fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk/Stenhus melder sin ankomst i Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Basketligaen får et nyt bekendskab fra næste sæson.

Det står klart, efter at 1. divisions-topholdet Holbæk/Stenhus har fået godkendt deres ansøgning til ligaen.

Det beretter SN.dk.

Spoler vi tiden 15 år tilbage deltog Holbæk Basketball Klub i Basketligaen under navnet Team Sjælland, indtil holdet måtte trække sig, da de ikke kunne opfylde kravene til at spille i ligaen og havde en mangel på frivillige og økonomi.

Men nu lever de igen op til kravene og er derfor tilbage i Basketligaen, fortæller sportslig koordinator på Stenhus Sportscollege, Maja Liep, der også er klubbens repræsentant i Basketliga-rådet, til SN.dk.

“Vi er i gang med at finde ud af, hvem der varetager opgaverne, og så skal vi også have sat det endelige hold. Men vi er jo stadig i gang med playoff-sæsonen,” siger Maja Liep til SN.dk og fortsætter:

” Vi er garanteret to tv-kampe i grundspillet i Basketligaen, på hjemme- eller udebane. Det kan vi selv byde ind på, men der er nogle specielle krav,” siger hun.

Fullcourt.dk arbejder på et interview med ledelsen i Holbæk/Stenhus.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.