fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterer første spiller

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Basketligaens nyeste bekendtskab Holbæk/Stenhus satte onsdag navn på den første spiller, de har klar til den kommende sæson.

Første spiller klar på holdkortet er 20-årige Julius Edelved, der gjorde en god figur for holdet, der i den forgangne sæson prægede toppen af landets næstbedste række, 1.division.

Det har klubben meldt ud i et opslag på sin facebookside.

“Julius er en meget konkurrencedygtig spiller, der løfter energiniveauet til træning, og han er ved at udvikle sig til en fantastisk skytte og en god forsvarsspiller. Næste år bliver en udfordring, og jeg er glad for, at vi får en hustler som Julius Edelved med ombord. Det er også fedt, at han som lokal spiller kan bevise for vores yngre spillere, at man kan få tingene til at ske, så længe man har den rigtige mentalitet,” udtaler Holbæk/Stenhus´ cheftræner, Matias Camino, til holdets facebookside.

Holbæk/Stenhus formåede at rykke op i Basketligaen, da de sluttede på førstepladsen i grundspillet i 1. division øst. I 1.divisions finalerne måtte de dog se sig besejret af Falcon.

Edelved snittede 10 points, 2,1 rebounds og 1,5 assists i 22 minutter per kamp i sidste sæson i 1. division.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.