fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus vinder grundspillet i 1. division øst

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Holbæk-Stenhus er vinderne af grundspillet i landets næstbedste række, 1. division (Øst). Det er faktum, efter Holbæk-Stenhus søndag eftermiddag nedlagde bundholdet AKS Falcon med cifrene 94-57.

Kampens topscorer var Holbæk-Stenhus´ Pablo López Macias med 18 point. Den 21-årige spanier har i denne sæson spillet for både Team FOG Næstved i Basketligaen og Holbæk-Stenhus, da han har dobbeltlicens.

Med førstepladsen i grundspillet i hus får Holbæk-Stenhus de sportslige rettigheder, der skal til, for at de kan rykke op til Basketligaen – noget, som klubben håber på bliver en realitet fra næste sæson. 

Holbæk/Stenhus skal godkendes af de nuværende ligaklubber for at få licens til Basketligaen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...