fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus vinder grundspillet i 1. division øst

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Holbæk-Stenhus er vinderne af grundspillet i landets næstbedste række, 1. division (Øst). Det er faktum, efter Holbæk-Stenhus søndag eftermiddag nedlagde bundholdet AKS Falcon med cifrene 94-57.

Kampens topscorer var Holbæk-Stenhus´ Pablo López Macias med 18 point. Den 21-årige spanier har i denne sæson spillet for både Team FOG Næstved i Basketligaen og Holbæk-Stenhus, da han har dobbeltlicens.

Med førstepladsen i grundspillet i hus får Holbæk-Stenhus de sportslige rettigheder, der skal til, for at de kan rykke op til Basketligaen – noget, som klubben håber på bliver en realitet fra næste sæson. 

Holbæk/Stenhus skal godkendes af de nuværende ligaklubber for at få licens til Basketligaen.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.