fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus vinder grundspillet i 1. division øst

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Holbæk-Stenhus er vinderne af grundspillet i landets næstbedste række, 1. division (Øst). Det er faktum, efter Holbæk-Stenhus søndag eftermiddag nedlagde bundholdet AKS Falcon med cifrene 94-57.

Kampens topscorer var Holbæk-Stenhus´ Pablo López Macias med 18 point. Den 21-årige spanier har i denne sæson spillet for både Team FOG Næstved i Basketligaen og Holbæk-Stenhus, da han har dobbeltlicens.

Med førstepladsen i grundspillet i hus får Holbæk-Stenhus de sportslige rettigheder, der skal til, for at de kan rykke op til Basketligaen – noget, som klubben håber på bliver en realitet fra næste sæson. 

Holbæk/Stenhus skal godkendes af de nuværende ligaklubber for at få licens til Basketligaen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...