fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk/Stenhus vil have en plads i Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold i næste sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Basketligaen kan have udsigt til et nyt hold i ligaen fra næste sæson.

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus pønser efter en flot sæson i landets næstbedste række på at træde ind i Basketligaen. Klubben har således ansøgt om at blive et ligahold.

Spoler vi tiden 15 år tilbage deltog Holbæk Basketball Klub i Basketligaen under navnet Team Sjælland. Det sjællandske mandskabs sæson sluttede, da de tabte til Svendborg Rabbits i semifinalen. Klubben trak sig efterfølgende fra Basketligaen, da de ikke kunne opfylde kravene til at spille i ligaen og havde en mangel på frivillige og økonomi.

Nu er historien en anden, og klubben mener selv, at tiden er inde til et comeback til Basketligaen.

“De har det for let i 1. division. I et udviklingsperspektiv vil vi gerne have, at de får mere modstand. Vi kommer ikke til at vinde ligaen, men vi kommer til at lære,” siger Maja Liep, der er leder af Stenhus Sports College, til SN.dk.

Til SN.dk fortæller Maja Liep, at et kommende ligahold fortsat vil bestå af spillere på Stenhus Basketballcollege. Klubben vil dog forstærke truppen på nogle positioner, men fokus vil være på udvikling af danske talenter.

Holbæk/Stenhus skal godkendes af de nuværende ligaklubber for at få licens til Basketligaen.

Klubben har fornyligt forlænget kontrakten med cheftræner Matias Camino. Holdet har cheftræneren på papir de næste tre år.

I 1. division har Holbæk/Stenhus sejret i 13 ud af 15 kampe.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Jan Hricko er fortid som assistenttræner for Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.