fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk/Stenhus vil have en plads i Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold i næste sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Basketligaen kan have udsigt til et nyt hold i ligaen fra næste sæson.

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus pønser efter en flot sæson i landets næstbedste række på at træde ind i Basketligaen. Klubben har således ansøgt om at blive et ligahold.

Spoler vi tiden 15 år tilbage deltog Holbæk Basketball Klub i Basketligaen under navnet Team Sjælland. Det sjællandske mandskabs sæson sluttede, da de tabte til Svendborg Rabbits i semifinalen. Klubben trak sig efterfølgende fra Basketligaen, da de ikke kunne opfylde kravene til at spille i ligaen og havde en mangel på frivillige og økonomi.

Nu er historien en anden, og klubben mener selv, at tiden er inde til et comeback til Basketligaen.

“De har det for let i 1. division. I et udviklingsperspektiv vil vi gerne have, at de får mere modstand. Vi kommer ikke til at vinde ligaen, men vi kommer til at lære,” siger Maja Liep, der er leder af Stenhus Sports College, til SN.dk.

Til SN.dk fortæller Maja Liep, at et kommende ligahold fortsat vil bestå af spillere på Stenhus Basketballcollege. Klubben vil dog forstærke truppen på nogle positioner, men fokus vil være på udvikling af danske talenter.

Holbæk/Stenhus skal godkendes af de nuværende ligaklubber for at få licens til Basketligaen.

Klubben har fornyligt forlænget kontrakten med cheftræner Matias Camino. Holdet har cheftræneren på papir de næste tre år.

I 1. division har Holbæk/Stenhus sejret i 13 ud af 15 kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...

Basketligaen

Top fire begynder at være sikret for Horsens IC. De gulklædte snuppede endnu en sejr i slutspillet, da de onsdag aften slog BMS Herlev...

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens femte udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se hvem der er kommet på holdet...