fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk/Stenhus vil have en plads i Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold i næste sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Basketligaen kan have udsigt til et nyt hold i ligaen fra næste sæson.

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus pønser efter en flot sæson i landets næstbedste række på at træde ind i Basketligaen. Klubben har således ansøgt om at blive et ligahold.

Spoler vi tiden 15 år tilbage deltog Holbæk Basketball Klub i Basketligaen under navnet Team Sjælland. Det sjællandske mandskabs sæson sluttede, da de tabte til Svendborg Rabbits i semifinalen. Klubben trak sig efterfølgende fra Basketligaen, da de ikke kunne opfylde kravene til at spille i ligaen og havde en mangel på frivillige og økonomi.

Nu er historien en anden, og klubben mener selv, at tiden er inde til et comeback til Basketligaen.

“De har det for let i 1. division. I et udviklingsperspektiv vil vi gerne have, at de får mere modstand. Vi kommer ikke til at vinde ligaen, men vi kommer til at lære,” siger Maja Liep, der er leder af Stenhus Sports College, til SN.dk.

Til SN.dk fortæller Maja Liep, at et kommende ligahold fortsat vil bestå af spillere på Stenhus Basketballcollege. Klubben vil dog forstærke truppen på nogle positioner, men fokus vil være på udvikling af danske talenter.

Holbæk/Stenhus skal godkendes af de nuværende ligaklubber for at få licens til Basketligaen.

Klubben har fornyligt forlænget kontrakten med cheftræner Matias Camino. Holdet har cheftræneren på papir de næste tre år.

I 1. division har Holbæk/Stenhus sejret i 13 ud af 15 kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...