fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm forlænger med anfører, og siger farvel til Anders Skou

Efter en flot sæson i Basketligaen er Hørsholm 79ers gået igang med at sammensætte truppen for den kommende sæson. Og imens klubben forlænger med holdets anfører, siger de også samtidigt farvel og tak til Anders Skou.

Frederik Hougaard Nielsen har sagt ja tak til at tage sin fjerde sæson i træk for Hørsholm 79ers, og den niende i alt for klubben. Noget som den danske guard glæder sig over.

”Jeg glæder mig helt vildt til at starte træningen igen. Jeg håber vi kan holde fast i kernen på holdet, men jeg ved, det bliver rigtig svært at få alle tilbage.” udtaler Frederik H. N., og fortsætter.

”Det er altid svært at spå om hvad der sker, men det må vi tage oppefra og ned og jeg er i den forbindelse ret sikker på, at coach Rafa har en snedig plan.” afslutter han med at fortælle.

Læs også: Team FOG Næstved bronzevindere for andet år i træk, efter sejr over Hørsholm

Næste sæson bliver Hougaards 11. sæson i Basketligaen, og er dermed også holdets absolut mest erfarne spiller, med masser af lederpotentiale.

Frederik Hougaard Nielsen har spillet i Hørsholm 79ers siden karrierens start undtagen i to sæsoner i 2012 og 2013, hvor han prøvede sig af i Bakken Bears, og vandt to danske mesterskaber med aarhusklubben.

Frederik H. Nielsen har i denne sæson scoret 8.1 point, lavet 5.2 assists, og taget 2.8 rebounds pr. kamp i Basketligaen for Hørsholm 79ers.

Farvel og tak til 22-årige Anders Skou

Men udover at kunne glæde sig over anførerens underskrift, så må klubben på samme tid også sige farvel og tak til den unge Anders Skou.

Samarbejdet stopper i følge klubben efter gensidig aftale, idet begge parter er enige om, at Skous kvaliteter som spiller, ikke matcher den spillestil, klubben har med coach Rafa Monclova ved roret.

”Jeg har været glad for tiden i Hørsholm, men har nu mod på nye udfordringer. Jeg ønsker holdet held og lykke i fremtiden.” fortæller han.

Skou kom tilbage til Danmark og Hørsholm efter to år i USA på college. Han nåede kun at spille 20 kampe for nordsjællænderne i denne sæson pga. sin skade tilbage i februar måned. Her nåede han at snitte 6.4 point, 1.9 rebounds og 1.6 assists pr. kamp.

Hørsholm 79ers forventer i løbet af de næste uger at kunne præsentere flere nyheder for herretruppen i Basketligaen.

Foto: Boba Keseric

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Internationalt

Det 16-årige danske stortalent Marcus Engelhardt Møller har bundet sig til en tre-årig aftale med spanske Unicaja Baloncesto.

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Basketligaen

Frederik H. Nielsen var glad for fremskridtene i Næstveds spil efter sejren over Randers Cimbria.

Basketligaen

Team FOG Næstved har hentet den danske landsholdsspiller, Frederik H. Nielsen, hjem til Basketligaen.

Hørsholm 79ers

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Første hold til at blive præsenteret er de forsvarende Danmarksmestre Hørsholm 79ers.

Basketligaen

Jonathan Gilling blev født d. 29. juni 1991 og er opvokset i Rungsted. Han er en af de mere erfarne spillere på det danske...