fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Sharif Barfi skriver kontrakt med fransk EuroLeague-hold

Det 18-årige danske talent Sharif Barfi har netop underskrevet kontrakt med LDLC ASVEL Lyon-Villeurbanne, hvor han skal spille med deres U21-hold.

Foto: Robert Dines Rasch

Den 18-årige dansker Sharif Barfi har tiltrukket stor opmærksomhed på det seneste.

For en uge siden blev han draftet i den internationale G League draft og havde derfor muligheden for at tage til Los Angeles og spille for Lakers’ G League-hold South Bay Lakers.

Efterfølgende takkede han dog nej til denne mulighed, da han ikke tænkte, at det var der, han kunne få den største udvikling.

Nu er meldingen, at det store danske talent skal til LDLC ASVEL Lyon-Villeurbanne, hvor han har fået en to-årig kontrakt. Det skriver både holdet og Sharif Barfi selv på Instagram.

Her skal han som udgangspunkt være en del af deres U21-hold.

Barfi er et af de helt store danske talenter, og han har udmærket sig med BC Copenhagen. Sidste sæson snittede han 8,5 point og 1,1 rebounds i 18 minutter per kamp.

ASVEL Villeurbanne er en historisk fransk klub og har tidligere været blandt de bedste i Europa. De vandt senest det franske mesterskab i 2021/22-sæsonen.

Klubbens præsident er desuden den franske San Antonio Spurs-legende Tony Parker.

Her får Sharif Barfi mulighed for at udvikle sig fremover, da han er blevet rekrutteret til allerede at være med holdet fra 2023/24-sæsonen.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

ASVEL

Det dansk-israelske stortalent Noam Yaacov er efter en række flotte præstationer i den bedste franske række i marts blevet kåret som månedens unge spiller.

Basketligaen

Det 19-årige danske stortalent Sharif Barfi skal fremover spille for Randers Cimbria, der har gaflet den unge guard for næsen af flere europæiske storhold.

EuroLeague

Fredag aften er der EuroLeague-basketball med dobbelt op på spillere, der er vokset op i dansk basketball. Gabriel Iffe Lundberg skal møde den dansk-israelske...

ASVEL

Dansk-israeleren Noam Yaacov er efter en flot sæson, hvor han blandt andet var udlejet til Hapoel Bank Yahav Jerusalem, blevet rykket op på førsteholdet...

Basketligaen

Der bliver ingen Sharif Barfi i NBA G League i den kommende sæson. Det fortæller hovedpersonen til Ekstra Bladet, der har fanget ham til...

Basketligaen

18-årige Sharif Barfi blev onsdag draftet af South Bay Lakers i NBA G League´s internationale draft, og det danske stjerneskud er glad og stolt...

Basketligaen

Det danske stortalent Sharif Barfi er blevet valgt af Los Angeles Lakers´ G League-hold som nummer to i NBA G League´s internationale draft, der...