fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Medie: Sharif Barfi siger nej tak til Lakers

Der bliver ingen Sharif Barfi i NBA G League i den kommende sæson. Det fortæller hovedpersonen til Ekstra Bladet, der har fanget ham til et interview.

Foto: fiba.basketball

Tak, men nej tak.

Det er den besked, som Los Angeles Lakers´ NBA G League-hold, South Bay Lakers, har fået fra det danske stjerneskud Sharif Barfi.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller den 18-årige dansker, der blev valgt af Lakers som to i NBA G League´s internationale draft i sidste uge, at han har takket nej til kontrakttilbuddet fra South Bay Lakers –  et tilbud, hvor lønsummen hed $40,000 om året. Det svarer til 275,000 dansker kroner.

Dermed bliver det ikke til NBA G League for Barfi i den kommende sæson, men danskeren har stadig mulighed for at drage mod Los Angeles efter den kommende sæson, idet Lakers har rettighederne til ham i to år.

“Inden jeg fik muligheden for at blive draftet, fik jeg også et andet tilbud. Inden jeg stod med de to muligheder, så tænkte jeg G-League, G-League, G-League. Men så talte jeg med min gamle holdkammerat, der spiller i ligaen. Han får ikke lov til at spille sin position på banen, og jeg frygter det samme kan ske for mig,” fortæller Sharif Barfi til Ekstra Bladet.

“At skulle være væk fra familie og venner spillede ikke en rolle i forhold til at sige nej. Jeg tænkte mest på min udvikling. Jeg har skrevet under med en klub nu, hvor jeg tror, at jeg kan udvikle mig en masse og være klar til NBA om et år eller to,”

“Jeg tror ikke, jeg havde fået den samme udvikling i G-League. Der er så mange collegespillere at konkurrere med. Jeg tænker ene og alene på min udvikling, fordi NBA er min store drøm,” siger han videre til Ekstra Bladet.

Hvilket tilbud Sharif Barfi har valgt at takke ja til på bekostning af South Bay Lakers er endnu uvist.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.