fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Historisk dårlig start for mestrene

For første gang siden 1990 har Golden State Warriors tabt de første otte kampe på udebane. Det er ovenikøbet også den længste stime af nederlag af et regerende mesterskabshold siden Chicago Bulls i 1998-99.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Alle kender Golden State Warriors som værende det hold, der har styr på tingene. Det har hold, der har styr på, hvad der skal til på banen såvel som uden for banen.

I år har meget dog set meget anderledes ud.

Det hele startede med affæren mellem Jordan Poole og Draymond Green kort før sæsonstart.

Det er dog ikke det eneste problem, de store stjerner fra San Francisco har sig.

Dynastiet er under pres

15 kampe inde i sæsonen må mange nu – selv dem selv – indse, at det bliver meget svært for dem at forsvare titlen. Det, der bliver kaldet dynastiet, har nemlig langt fra vist sig som et dynasti indtil videre.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Deres seneste nederlag skete i nat, hvor de fik ørerne i maskinen af Phoenix Suns. Det skete til trods for, at Stephen Curry leverede en flot kamp med 50 points, ni rebounds og seks assists.

Som det ses på højdepunktet her, så gjorde Stephen Curry, hvad han kunne, for at Golden State Warriors skulle bryde den kedelige stime.

Artiklen fortsætter under tweetet:

Et eller andet fungerer bare stadigvæk ikke for Golden State Warriors.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Ifølge Steve Kerr på pressemødet efter kampen, så fungerer det ikke for Golden State Warriors, fordi de ikke spiller NBA-basketbold.

“Det er en form for pick-up basket ude på banen. Der er ingen forpligtelser over for holdet til at forsøge at få tre defensive stops i træk”, udtalte træner for Golden State Warriors, Steve Kerr.

Stephen Curry tager også noget af ansvaret på sine skuldre, idet han mener, at han ikke har været dygtig nok i de første 15 kampe til at sætte de andre spillere i de rigtige situationer, siger han på pressemødet umiddelbart efter kampen.

Derfor går Stephen Curry nu i tænkeboks for at finde ud af, hvad han skal ændre – selvom der vist ikke er mange, der peger fingre ad Stephen Curry i nattens kamp mod Phoenix Suns.

Næste udebanekamp, hvor Golden State Warriors kan forsøge at bryde stimen, er mod Houston Rockets natten til mandag.

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

De to skarpskytter fra Golden State Warriors fik endelig tur i den mod Houston Rockets, hvor de sikrede sig en vigtig sejr.

NBA

Klumme: NBA er blevet en global liga, og der er særligt tre spillere fra Europa, der dominerer på amerikansk jord.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

Golden State Warriors

Klumme: Warriors-dynastiet har ofte draget paralleller til 90'ernes Bulls. Ligesom Bulls sluttede deres dominans i ligaen med en "sidste dans" i 1997/98-sæsonen, ser vi...

NBA

Verdens bedste basketliga er tilbage.

NBA

Det er ingen hemmelighed, at de profilerede NBA-stjerne tjener kassen. Og det er måske endda en underdrivelse. De store stjerner tjener så afsindig mange...

NBA

Natten til onsdag den 19. oktober spilles den første kamp i NBA-sæsonen 2022/23. Før sæsonen kigger vi på, hvilke hold der ser stærkest ud.

NBA

Golden State Warriors forlænger med All-Star Andrew Wiggins. De ser nu ud til at have 3,7 milliarder kroner bundet op på lønninger i 2023/24-sæsonen...