fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Gigantisk kontrakt til Tyrese Haliburton: Op imod 1.8 milliarder kroner

Tyrese Haliburton har sikret sig en kontraktforlængelse med Indiana Pacers, der kan komme til at koste op imod 1.8 millarder danske kroner.

Foto: All-Pro Reels

1.8 milliarder kroner.

Det er så meget, som Indiana Pacers har udsigt til at betale Tyrese Haliburton over fem år. Det skriver ESPN’s Adrian Wojnarowski.

Han har nemlig fået den maksimale kontraktforlængelse, som kan være på op til 260 millioner dollars (1.774.357.000 danske kroner).

23-årige Haliburton har i sine første tre sæsoner i NBA etableret sig selv som en af de helt store talenter i ligaen.

I sidste sæson var han All Star for første gang, hvor han snittede 20.7 point og 10.4 assists.

Indiana Pacers hentede ham i en trade fra Sacramento Kings, og nu har de sikret sig Haliburtons talenter langt henne i fremtiden.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.

NBA

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo var ikke til at stoppe mod Indiana Pacers, hvor han scorede 64 point, hvilket udløste en dramatisk situation efter kampen.

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

De altid vindende Los Angeles Lakers skrev igen historie i nat da de vandt In-Season turneringen over Indiana Pacers.

NBA

Efter nattens to semifinaleopgør, er det Los Angeles Lakers og Indiana Pacers, der skal kæmpe om trofæet i finalen af NBA's In-Season turnering.