NBA – ugen der gik

Endnu en uge er gået i verdens bedste basketball-liga. Hvis du ikke er opdateret på ugens højdepunkter og store historier, har vi samlet alt det vigtigste du bør vide fra de sidste syv dage.
Ugen der gik
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Kobe Bryant som logo

Kyrie Irving har igen sat gang i diskussionen om et nyt NBA logo. Det nuværende logo har repræsenteret NBA i over 50 år, og er et afbillede af Jerry West – Hall of Famer fra 60’erne. Jerry West selv, har aldrig været synderlig begejstret for titlen som the logo. Irving uddyber sin sag i videoen herunder.

Første trænerfyring

I starten af ugen fik vi denne sæsons første trænerfyring. Det absolutte bundhold, Minnesota Timberwolves opsagde samarbejdet med Ryan Saunders, som har stået i spidsen for holdet siden januar 2019. Læs mere om fyringen i artiklen herunder

All-star reserverne på plads

Samtlige All Stars er offentliggjort, og erstatninger for de skadede spillere er fundet. Kevin Durant og Anthony Davis bliver ikke klar til All-Star kampen, som afvikles søndag den 7. marts. Domantas Sabonis erstatter Kevin Durant, og Devin Booker erstatter Anthony Davis.

For at minimere risikoen for smitte har NBA valgt at afholde alt all-star relateret indhold samme dag. Dermed bliver dunke konkurrencen afholdt i pausen af All Star kampen, og Skills Challenge samt trepointskonkurrencen bliver afholdt umiddelbart inden All-Star kampen.

Ærgelig episode i G-League

Jeremy Lin åbnede i denne uge op for en trist episode, hvor han blev kaldt ‘coronavirus’ på banen i G-League. DR har skrevet en glimrende artiklen om episoden, som du kan læse her.

De korte nyheder

Stikpille fra Zlatan

Zlatan Ibrahimović har aldrig været bleg for at sige sin mening om alt og alle. Nu er turen så kommet til LeBron James og den generelle elite.

“I like (red. LeBron James) a lot,” Ibrahimovic said. “He’s phenomenal, what he’s doing, but I don’t like when people with a status speak about politics. Do what you’re good at doing. I play football because I’m the best at playing football. I’m no politician. If I’d been a politician, I would be doing politics.”

Sådan sagde Zlatan i et interview af Discovery+ sport, Sverige. Efter kampen mod Portland Trail Blazers, natten til lørdag, gav LeBron svar på tiltale.

Ugen buzzerbeater

Vi slutter af med ugens highlight, og hvad der kan betegnes, som den bedste måde at vinde en kamp på – en buzzerbeater.

 

Se andre spændende artikler