Minnesota Timberwolves fyrer cheftræner

Ryan Saunders har trænet sin sidste kamp for Minnesota Timberwolves. Fyringen kommer ovenpå en rædderlig start på sæsonen med den dårligste record i NBA på nuværende tidspunkt. Ledelsen står allerede klar med en ny cheftræner.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Efter nattens nederlag mod New York Knicks, har ledelsen i Timberwolves valgt at fyre cheftræner Ryan Saunders. Timberwolves har i øjeblikket den dårligste record i NBA med kun syv sejre og hele 24 nederlag.

Ikke den ønskede start for et hold som formentlig drømmer om slutspillet. Holdet store stjerne, Karl Anthony Towns, har dog kun spillet ti kampe i denne sæson, og kan dermed være noget af forklaringen på den dårlige start.

Ryan Saunders har været midlertidig cheftræner siden januar 2019. Det er generelt ikke blevet til mange sejre for Saunders i hans første job som cheftræner. Han slutter med en record på 43-94 svarende til en win% på 31,6.

Ledelsen i Timberwolves skulle eftersigende allerede have en erstatning på plads – Toronto Raptors assistens træner, Chris Finch. Finch har været assistenttræner i NBA i mange år, og vandt i 2010 G-League med Rio Grande Valley Vipers. I denne off-season blev han hentet til Toronto Raptors som Nick Nurses højre hånd, men kan nu tage skridtet videre mod cheftrænerposten.

Se andre spændende artikler