fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

Los Angeles Clippers leder efter en ny point guard

Los Angeles Clippers er af flere omgange blevet rygtet sammen med en ny point guard, og det er ikke et rygte, der er stilnet af her en dag inden NBA’s trading deadline.

Kawhi Leonard Paul George LA CLippers Mural

Tidligere på ugen sendte Clippers den 23-årige forward Mfiondu Kabengele til Sacramento Kings, hvilket har frigivet en ekstra plads på holdkortet. En plads der af mange forventes overtaget af en ny point guard, hvor spillere som George Hill, Ricky Rubio og Lonzo Ball nævnes flittigt på rygtebørsen.

Her ville alle tre guards være en offensiv opgradering i forhold til den nuværende starter Patrick Beverly, da de er mere rendyrkede playmakere, som er dygtige til at involvere de andre spillere på gulvet. Playmaking har nemlig været et problem for Clippers denne sæson, hvor de i gennemsnit har lavet 24 assists pr. kamp, hvilket kun er det 18. højeste i ligaen.

Det forlyder sig, at det skulle være muligt at erhverve sig George Hill eller Ricky Rubio ved at sende et par veteraner og to fremtidige 2. runde valg den anden vej, hvor det kræver mere at hente Lonzo Ball.

Terance Mann kan blive afgørende for Clippers trade

Mann kan ende med at blive en central figur på deadline day, hvis Clippers skal hente forstærkninger til point guard positionen. Flere hold har gennem denne og sidste sæson forhørt sig om Mann, der blev draftet i 2. runde tilbage i 2019 draften, men Clippers har ikke ønsket at slippe ham.

Det kan dog blive nødvendigt, hvis de vil lave en større handel og gå efter Lonzo Ball, eftersom de ikke har nogen første runde valg at handle med efter Paul George tradet tilbage i 2019. Ball er ikke en del af New Orleans langsigtede planer, og det forventes, at han bliver tradet væk inden deadline.

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Ricky Rubio oplyser, at han har valgt at indstille karrieren. Den 33 årige point guard har været væk fra Cleveland Cavaliers i længere tid.

Analyser

Bør et hold med DeMar DeRozan, Zach LaVine og Nikola Vucevic ikke ende højere end 10.-pladsen i Eastern Conference? Det kigger vi nærmere på...

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

NBA

Chicago Bulls' point guard, Lonzo Ball, står over for endnu en udfordring, da han skal gennemgå en tredje operation, der kan tvinge ham til...

NBA

Bulls-profil Lonzo Ball forventes at skulle have en tredje knæoperation, der ville kunne holde ham ude i yderligere seks måneder.

Chicago Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

NBA

Brook Lopez vender tilbage til gulvet for Milwaukee Bucks i nat mod Utah Jazz.

NBA

Cleveland Cavaliers har hentet Caris LeVert i Indiana Pacers