fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Skadesmareridt fortsætter for Lonzo Ball

Bulls-profil Lonzo Ball forventes at skulle have en tredje knæoperation, der ville kunne holde ham ude i yderligere seks måneder.

Foto: Flickr - Stefan Orgrisek

Lonzo Ball så ud til at have fået en god retning på sin karriere og fundet sig til rette hos Chicago Bulls.

Det har i det seneste år ikke været tilfældet, da han har været ude med en skade i sit højre knæ, der har krævet flere operationer.

Nu er der stigende mulighed for, at han skal gennemgå en tredje operation. Det ville sandsynligvis holde ham fra trægulvet i yderligere seks måneder. Det skriver ESPN’s Adrian Wojnarowski.

Sidste gang Lonzo Ball spillede var i januar 2022. Det er altså mere end et år siden, og der vil sandsynligvis gå lang tid, før vi ser den 25-årige point guard på banen igen.

I 35 kampe med Chicago Bulls har han snittet 13 point, fem rebounds og fem assists.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

Analyser

Bør et hold med DeMar DeRozan, Zach LaVine og Nikola Vucevic ikke ende højere end 10.-pladsen i Eastern Conference? Det kigger vi nærmere på...

NBA

Ifølge ESPN er Toronto Raptors lige nu det hold med de bedste muligheder for at trade for Damian Lilliard, som Miami Heat, Milwaukee Bucks,...

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

NBA

Milwaukee Bucks kunne næsten ikke få en værre start på slutspillet med et nederlag til Miami Heat, hvor deres superstjerne Giannis Antetokounmpo måtte udgå...

NBA

Ottendepladsen i henholdsvis i East og West blev fundet i nat, efter Miami Heat og Minnesota Timberwolves sejrede i Play-in turneringen.

NBA

Chicago Bulls skulle på besøg hos Toronto Raptors i Play-In turneringen, hvor de efter et vildt comeback holder deres sæson i live.