fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

Otto Porter Jr. indstiller karrieren

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Efter 11 sæsoner i NBA, hvor højdepunktet var et mesterskab i 2022, indstiller Otto Porter Jr. karrieren.

Det har den 30-årige amerikaner meldt ud.

Porter Jr., der i sidste måned blev tradet fra Toronto Raptors til Utah Jazz, forklarer det tidlige karrierestop med, at han fysisk ikke kan leve op til det niveau, han forventer af sig selv.

“Gennem de sidste 11 år har jeg haft chancen for at udleve min livslange drøm om at spille i NBA. Den drøm blev kronet med at vinde et NBA-mesterskab. Desværre tillader min krop mig ikke at spille på det niveau, jeg forventer af mig selv, og derfor har jeg besluttet at indstille karrieren,” udtaler Otto Porter Jr..

I 2013 blev Porter Jr. valgt af Washington Wizards med draftens tredjevalg, og han tilbragte en stor del af sine karriere i den amerikanske hovedstad.

I 2019 røg han til Chicago Bulls efterfulgt af ophold hos Orlando Magic, Golden State Warriors, som han vandt et mesterskab hos, og Toronto Raptors.

Hos den canadiske klub blev det dog blot til 23 kampe i løbet af de sidste to sæsoner grundet adskillige fodskader.

Porter Jr. snittede 10,3 point, 4,9 rebounds og 1,5 assists over sin 11-årige karriere.

 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

NBA

Houston Rockets bliver ved med at vinde, og forlænger sejrsstimen til otte med storsejren over Utah Jazz.